Palvelumestari Shell Porvoo
Restel Liikenneasemat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019

Oletko koskaan harkinnut työtä Shell tai St1 asemien PALVELUMESTARINA?

Palvelumestari on henkilö, joka tekee polttoaineiden palvelutankkaamista, autotuotteiden- ja pesujen aktiivimyyntiä. Lisäksi hän suorittaa pienimuotoisia autoteknisiä tehtäviä, kuten esimerkiksi tuulilasien pesemistä, moottoriöljyn ja rengaspaineiden tarkastamista sekä pyyhkijäsulkien vaihtoa.

Tarjoamme sinulle rennon ja rempseän työyhteisön, sekä Restelin henkilöstöedut ja mahdollisuuden urakehitykseen, joko Helmisimpukan monipuolisissa tehtävissä tai Restel konsernin muissa ketjuissa.

Tarjolla on toistaiseksi voimassa oleva, 90h/3vko, sopimus Shell Helmisimpukka Porvoon asemalla. Työvuorot ovat arkena klo 10.00. – 18.00. ja lauantaisin klo 9.00 - 15.00.

Koeajan päätyttyä on mahdollisuus saada myös vakituinen sopimus 112,5h/3vko, jolloin palkkaus muuttuu kuukausipalkkaiseksi.

Myyntisi tuottaa sinulle palkkasi päälle provisiota, joten voit itse vaikuttaa palkkakuittisi kokoon! Peruspalkka on 11,06€ - 11,50€, riippuen aikaisemmasta kokemuksestasi ja lisäksi saat provisiopalkan perustuntipalkan päälle.

Suomessa lämpötila on varustelukysymys ja me pidämme huolta, että pysyt näissä ulkotöissä lämpimänä.

Moottoritie on kuuma ja sinulla on kädessäsi menestyksen avaimet. Ole MESTARI hae tätä paikkaa!

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1307050
  • Tehtäväalue: Hotelli- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Porvoo