(Poistunut julkaisusta)

Palvelumestari Shell Pääkaupunkiseutu
Restel Liikenneasemat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019

MESTARI on asiakaspalvelun ammattilainen, joka huolehtii sekä autosta että asiakkaasta mestarilliseen tyyliin:

  • Autojen kanssa puuhastelu
  • Iloiset keskustelut asiakkaiden kanssa
  • Raitis ilma
  • Jopa 100euroa extrarahaa palkan päälle per päivä

Oletko koskaan harkinnut työtä Shell tai St1 asemien PALVELUMESTARINA?

Palvelumestari on henkilö, joka tekee polttoaineiden palvelutankkaamista, autotuotteiden- ja pesujen aktiivimyyntiä. Lisäksi MESTARI suorittaa pienimuotoisia autoteknisiä tehtäviä, kuten esimerkiksi tuulilasien pesemistä, moottoriöljyn tarkastamista ja pyyhkijäsulkien vaihtoa.

Myyntisi tuottaa sinulle palkkasi päälle provisiota, joten voit itse vaikuttaa palkkakuittisi kokoon! Peruspalkka on 11,06€ - 11,50€, riippuen aikaisemmasta kokemuksestasi ja tämän päälle saat provisiopalkan perustuntipalkan päälle.

Suomessa lämpötila on varustelukysymys ja me pidämme huolta, että pysyt näissä ulkotöissä lämpimänä.

Tarjolla on toistaiseksi voimassa oleva, 90h/3vko, sopimus. Työvuoroja on enimmäkseen Konalan, Pukinmäen sekä Ala-Tikkurilan asemilla. Koeajan päätyttyä on mahdollisuus saada myös vakituinen sopimus 112,5h/3vko, jolloin palkkaus muuttuu kuukausipalkkaiseksi.

Tarjoamme sinulle rennon ja rempseän työyhteisön, sekä Restelin henkilöstöedut, jotka ovat kuin vapaasti hengittävä V8 korkeilla kierroksilla. Lisäksi sinulla on mahdollisuudet urakehitykseen, joka kiihtyy kovempaa kuin Maranellon punainen paholainen.

Moottoritie on kuuma ja sinulla on kädessäsi menestyksen avaimet. Ole MESTARI hae tätä paikkaa!

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä