(Poistunut julkaisusta)

Palvelumestari Shell Napapiiri Rovaniemi
Shell HelmiSimpukka Rovaniemi Napapiiri

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019

Oletko koskaan harkinnut työtä Shell tai St1 asemien PALVELUMESTARINA?

Palvelumestari on henkilö, joka tekee polttoaineiden palvelutankkaamista, autotuotteiden- ja pesujen aktiivimyyntiä. Lisäksi hän suorittaa pienimuotoisia autoteknisiä tehtäviä, kuten esimerkiksi tuulilasien pesemistä, moottoriöljyn ja rengaspaineiden tarkastamista sekä pyyhkijäsulkien vaihtoa.

Tarjoamme sinulle rennon ja rempseän työyhteisön, sekä Restelin henkilöstöedut ja mahdollisuuden urakehitykseen, joko Helmisimpukan monipuolisissa tehtävissä tai Restel konsernin muissa ketjuissa.

Tarjolla on 23.9.2020 saakka määräaikanen, 112,5h/3vko, sopimus Shell Helmisimpukka Rovaniemi, Napapiirin asemalla. Työvuorot ovat arkena klo 10.00. – 18.00. ja lauantaisin klo 9.00. - 15.00.

Myyntisi tuottaa sinulle palkkasi päälle provisiota, joten voit itse vaikuttaa palkkakuittisi kokoon! Peruspalkka on 11,06€ - 11,50€, riippuen aikaisemmasta kokemuksestasi ja lisäksi saat provisiopalkan perustuntipalkan päälle.

Suomessa lämpötila on varustelukysymys ja me pidämme huolta, että pysyt näissä ulkotöissä lämpimänä.

Moottoritie on kuuma ja sinulla on kädessäsi menestyksen avaimet. Ole MESTARI hae tätä paikkaa!

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä.