(Poistunut julkaisusta)

PALVELUMESTARI, Shell Helmisimpukka LIETO
Go On Pori

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2019
Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisätietoa: www.helmisimpukka.fi

Tykkäätkö touhuta autojen kanssa ja haluat työskennellä ihmisten parissa?
Jos vastasit kyllä, niin tämä on TÄYDELLINEN DUUNI TYYPILLE, JOLLE AUTOT ON INTOHIMO!

Alan ammattilainen Sinun ei tarvitse olla, kiinnostus autoja sekä myyntiä kohtaa riittää mainiosti.
Olet tunnollinen ja sinulla on hyvä asenne työntekoon. Joustavuus, oma-aloitteisuus ja sosiaalisuus ovat tärkeitä piirteitä tässä työssä.

Osaat myydä ja tykkäät siitä, Hyvä! Nyt siitä saa palkkaa ja eikä edes pelkkiä bensarahoja. Myyntisi tuottaa sinulle nimittäin palkkasi päälle vielä provisiota, joten voit itse vaikuttaa palkkakuittisi kokoon!

Etsimme vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen Lietoon Shell Helmisimpukkaan Palvelumestaria!

Työ on palvelutankkaamista, autotuotteiden- ja pesujen aktiivista myyntiä sekä pienimuotoisia autoteknisiä tehtäviä, kuten esimerkiksi tuulilasien pesemistä, moottoriöljyn tarkastamista ja pyyhkijäsulkien vaihtoa kuten tuulilasin pesua, pyyhkijänsulkien vaihtoa.
Työ tehdään ulkona mittarikentällä säällä kuin säällä, joten hyvästä fyysisyydestä on hyötyä. Työhön saat hyvän perehdytyksen sekä Suomen vaihteleviin sääoloihin soveltuvat turvalliset työvaatteet.

Shell helmisimpukka tarjoaa sinulle vaihtelevaa ja monipuolista työtä mukavien työkavereiden kanssa. Meillä on loistavat Restelin henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva osa-aikainen työ ja tunteja sinulle kertyy 63h/ 3vk.

Palvelumestarin työvuorot sijoittuvat ma-pe klo 10-18 ja la 9-15.

Kiinnostuitko?
Laita hakemus nopeasti tulemaan, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä henkilöstöpalvelu Go On Pori/Turku kanssa.
Lisätietoja tehtävään liittyen:
Go On Pori p. +35844 980 2826 tai pori@go-on.fi