(Poistunut julkaisusta)

Palvelumestari Savonlinnaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2020

L&T on huomisella töissä! Tästä syystä olemme ottaneet tehtäväksemme toimia edelläkävijänä muutoksessa. Päivitimme nimittäin alan esihenkilöroolit tähän päivään, jotta voisimme selkeyttää vastuualueita, vähentää työnmäärää ja tehostaa lähijohtamista. Katso lisää alta!  

 

Oletko etsimämme arjen sankari, asiakaslupauksienlunastaja ja työntekijöiden luottohenkilö? Meillä on nyt hakusessa siivous- ja tukipalveluiden yksikköömme Savonlinnan alueelle
 
PALVELUMESTARI 
 
Minkälainen pesti on kyseessä? Olet työntekijöidemme motivoiva ja kannustava esihenkilö. Vastaat siivous- ja tukipalveluiden esimiestehtävistä sekä päivittäisen toiminnan organisoimisesta omalla vastuualueellasi.  Käytännössä siis huolehdit muun muassa perehdytyksestä, työn laadusta, työntekijöiden hyvinvoinnista, rekrytoinneista, työvuorojen julkaisusta ja siitä, että omalla vastuualueellasi on oikea määrä työntekijöitä oikeassa paikassa -ja vieläpä oikeaan aikaan. Sinun tehtävänäsi on ja ohjata sekä motivoida työntekijöitäsi kohti yhteisiä tavoitteita. Asiakas kuuluu vahvana osana työpäivääsi eli huolehdit käytännön asiakastilanteiden ja palautteiden hoitamisesta. Tehtävässä liikutaan paljon kentällä työntekijöiden ja asiakkaiden parissa. Vastapainona on myös toimistotyötä järjestelmien, sähköpostien ja Excelien parissa.
 
Ketä etsimme? Ennen kaikkea sinulla on vahva kyllä onnistuu -asenne ja halu toimia työntekijöidemme esihenkilönä. Olet porukan innostaja, joka johtaa tiiminsä maaliin aurinkoisella asenteella. Olet kokenut siivouksen ammattilainen ja sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemus siivousalan työnjohtotehtävistä sekä alan ammattitutkinto. Olet ehkä aiemmin toiminut palveluesimiehenä tai työnjohtajana. Tyyppinä työssä pärjää ihmiskeskeinen, tsemppaavan asenteen omaava tekijä, jolta löytyy kirsikkana kakun päällä intoa tulostavoitteiden saavuttamiseen. Ihmisten lisäksi toivomme sinun keskustelevan sujuvalla tasolla myös erilaisten järjestelmien kanssa. On hyvä, jos ymmärrät myös lukujen päälle ja sanat tuloslaskelma ja myyntikate soittavat kelloja. Työssä vaaditaan lisäksi B-ajokortti ja mahdollisuus liikkua kohteiden välillä omalla autolla.
 
Miksi valita L&T? Tarjoamme sinulle monipuolisen vastuualueen, huipputyökaverit ja työn missä todella pääset vaikuttamaan. Näissä hommissa jokainen päivä on erilainen ja saat olla monessa mukana! Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteiden ja osaamisen puitteissa. L&T tarjoaa sinulle hyvät henkilökuntaedut, kuten tavallista kattavamman työterveyshuollon sairauskassan kera.  

 

Jäikö jokin askarruttamaan? Kysymyksesi voit laittaa meille sähköpostitse rekry@lassila-tikanoja.fi tai asiakasryhmän päällikkö Marko Vaittiselle arkipäivisin klo 9-13 numeroon 045 268 1314. Jos et heti tavoita Markoa, älä huolestu, vaan soittele rohkeasti uudemman kerran myöhemmin :)
 
Kiinnostuitko? Nyt on mainio pesti tarjolla siivouspalveluiden kehäketulle, joten jätä hakemuksesi 20.9.2020 mennessä nettisivujemme kautta.