(Poistunut julkaisusta)

Palvelumestari porrassiivoukseen Helsinkiin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020

Pidämme huolta katoista ja lattioista sekä ihmisistä niiden välillä. Nyt haemme reipasta henkilöä tukemaan meitä juuri tässä! Etsimme sinua,

 

PALVELUMESTARI

 

Minkälainen pesti on kyseessä? Kyseessä on vakituinen, kokoaikainen ja täysin uusi esimiestehtävä pääkaupunkiseudulla Asuinkiinteistöjen palvelut-yksikössämme. Tässä roolissa toimit esimiehenä vastuualueesi porrassiivoojille. Organisoit päivittäistä siivoustoimintaa ja ohjaat porukkaa tottuneella otteella varmistaen, että työ on turvallista ja työntekijäsi saavat tarvittavan perehdytyksen ja ohjeet työhön. Pidät huolta työntekijöidesi hyvinvoinnista ja ohjaat sekä motivoit tiimiäsi kohti yhteisiä tavoitteita. Henkilöstön lisäksi myös asiakas kuuluu vahvana osana työpäivääsi eli huolehdit käytännön asiakastilanteiden ja palautteiden hoitamisesta sekä seuraat, että työn laatu on priimaa. Tukikohtanasi on toimistomme Tikanpesä Helsingin Pitäjänmäessä, mutta suurimman osan ajasta vietät kentällä henkilöstön ja asiakkaiden kanssa. Tämä on siis todella tuhannen taalan paikka näyttää kyntesi siivousalalla ja oppia rutkasti uutta!

 

Ketä etsimme? Haemme siivous- tai kiinteistöalan ammattilaista, jolla on aikaisempaa esimieskokemusta työvoimavaltaiselta alalta. Etsimme ihmiskeskeistä, tsemppaavan asenteen omaavaa tekijää, joka saa virtaa henkilöstöstä ja asiakkaista. Sinulta löytyy myös sosiaalista pelisilmää sekä terävää reagointikykyä nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Tarvittaessa hoidat asioita myös englannin kielellä. Ihmisten lisäksi toivomme sinun keskustelevan näppärästi myös työssä tarvittavien järjestelmien kanssa ja ymmärrät myös taloudenpitoa. Työ on erittäin liikkuvaa, joten ajokortti on tehtävän hoitamisen kannalta välttämätön. 

 

Miksi valita L&T? Tarjoamme sinulle monipuolisen vastuualueen, huipputyökaverit ja työn missä todella pääset vaikuttamaan. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteiden ja osaamisen puitteissa. L&T tarjoaa sinulle hyvät henkilökuntaedut, kuten tavallista kattavamman työterveyshuollon sairauskassan kera, työntekijäkerhojen etuisuuksia unohtamatta. 

 

Kiinnostuitko? Odotamme innolla hakemustasi! Haethan paikkaa pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Jos jokin jäi mietityttämään, voit lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain hakulinkin kautta.