(Poistunut julkaisusta)

Palvelumestari (palveluesimies tai -ohjaaja)
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.9.2020

Oletko etsimämme arjen sankari, asiakaslupauksienlunastaja ja työntekijöiden luottohenkilö? Meillä on nyt hakusessa siivous- ja tukipalveluiden yksikköömme Ouluun 
 
PALVELUMESTARI 
 
Minkälainen pesti on kyseessä? Olet työntekijöidemme motivoiva ja kannustava esihenkilö. Vastaat siivous- ja tukipalveluiden esimiestehtävistä sekä päivittäisen toiminnan organisoimisesta omalla vastuualueellasi.  Käytännössä siis huolehdit muun muassa perehdytyksestä, työn laadusta, työntekijöiden hyvinvoinnista, rekrytoinneista, työvuorojen julkaisusta ja siitä, että omalla vastuualueellasi on oikea määrä työntekijöitä oikeassa paikassa -ja vieläpä oikeaan aikaan. Sinun tehtävänäsi on ja ohjata sekä motivoida työntekijöitäsi kohti yhteisiä tavoitteita. Asiakas kuuluu vahvana osana työpäivääsi eli huolehdit käytännön asiakastilanteiden ja palautteiden hoitamisesta. Tehtävässä liikutaan paljon kentällä työntekijöiden ja asiakkaiden parissa. Vastapainona on myös toimistotyötä järjestelmien, sähköpostien ja excelien parissa. Meillä on toimisto Pudasjärvellä ja Oulussa, jossa voit tehdä toimistotyöt. Vaihtoehtoisesti toimistotyöt saa tehdä myös kotona etänä. Tehtävässä toki ollaan paljon liikkeellä siellä, missä työntekijämmekin ovat!
 
Ketä etsimme? Olet kokenut siivouksen kehäkettu ja sinulta löytyy alan ammattitutkinto. Erityisesti aiempi kokemus operatiivisen arjen pyörittämisestä auttaa menestymään tehtävässä - olet ehkä toiminut palveluohjaajana, -esimiehenä tai työnjohtajana. Tyyppinä työssä pärjää ihmiskeskeinen, tsemppaavan asenteen omaava tekijä, jolta löytyy kirsikkana kakun päällä intoa tulostavoitteiden saavuttamiseen. Ihmisten lisäksi toivomme sinun keskustelevan sujuvalla tasolla myös erilaisten järjestelmien kanssa. On hyvä, jos ymmärrät myös lukujen päälle ja sanat tuloslaskelma ja myyntikate soittavat kelloja. Englannin kielen taito on tehtävässä ehdoton etu! B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat tehtävässä välttämättömiä.
 
Miksi valita L&T? Tarjoamme sinulle monipuolisen vastuualueen, huipputyökaverit ja työn missä todella pääset vaikuttamaan. Näissä hommissa jokainen päivä on erilainen ja saat olla monessa mukana! Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteiden ja osaamisen puitteissa. L&T tarjoaa sinulle hyvät henkilökuntaedut.  

 

Milloin pesti alkaa? Mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

 

Jäikö jokin askarruttamaan? Kysymyksesi voit tykittää meille sähköpostitse rekry@lassila-tikanoja.fi . 
 
Kiinnostuitko? Nyt on mainio pesti tarjolla siivouspalveluiden kehäketulle, joten jätä hakemuksesi 27.9.2020 mennessä nettisivujemme kautta.