Palvelumestari pääkaupunkiseudulle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Me poistamme taloilta eräpäivän – haluatko mukaan ammattilaistiimiimme? Meillä on nyt haussa

 

PALVELUMESTARIA

 

Minkälainen pesti on kyseessä? Kyseessä on vakituinen, kokoaikainen ja täysin uusi esimiestehtävä pääkaupunkiseudulla Asuinkiinteistöjen palvelut-yksikössämme. Toimit esimiehenä vastuualueesi porrassiivoojille ja huolehdit töiden sujuvuudesta. Ohjaat porukkaa tottuneella otteella varmistaen, että työ on turvallista ja tiimi saa tarvittavan perehdytyksen ja ohjeet työhön. Henkilöstön lisäksi myös asiakas kuuluu vahvana osana työpäivääsi eli huolehdit käytännön asiakastilanteiden ja palautteiden hoitamisesta sekä seuraat, että työn laatu on priimaa. Tukikohtanasi on toimistomme Tikanpesä Helsingin Pitäjänmäessä, mutta suurimman osan ajasta vietät kentällä henkilöstön ja asiakkaiden kanssa.

 

Ketä etsimme? Olet kiinteistö- tai siivousalan kehäkettu ja sinulta löytyy parhaassa tapauksessa myös alan ammattitutkinto. Tehtävässä auttaa menestymään useamman vuoden kokemus operatiivisen arjen pyörittämisestä – olet saattanut toimia esimerkiksi palveluesimiehenä tai -ohjaajana. Työssä pärjää ihmiskeskeinen, tsemppaavan asenteen omaava tekijä, joka saa virtaa henkilöstöstä ja asiakkaista. Suomen lisäksi sinulta sujuu myös englanti. Ihmisten lisäksi toivomme sinun keskustelevan näppärästi myös työssä tarvittavien järjestelmien kanssa ja ymmärrät myös taloudenpitoa.

 

Miksi valita L&T? Tarjoamme sinulle monipuolisen vastuualueen, huipputyökaverit ja työn missä todella pääset vaikuttamaan. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteiden ja osaamisen puitteissa. L&T tarjoaa sinulle hyvät henkilökuntaedut, kuten tavallista kattavamman työterveyshuollon sairauskassan kera.

 

Kiinnostuitko? Nyt on mainio pesti tarjolla, joten jätä hakemuksesi 9.3. mennessä nettisivujemme kautta. Älä kuitenkaan suotta aikaile, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Jäikö jokin mietityttämään? Voit lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fiHakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain hakulinkin kautta. 

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1341109
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.3.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre32507069.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 35810636111
  • Sijainti: Helsinki