(Poistunut julkaisusta)

Palvelumestari Lappeenrantaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Oletko etsimämme arjen sankari, asiakaslupauksienlunastaja ja työntekijöiden luottohenkilö? Meillä on nyt hakusessa siivous- ja tukipalveluiden yksikköömme Lappeenrantaan 
 
PALVELUMESTARI 
 
Minkälainen pesti on kyseessä? Olet työntekijöidemme motivoiva ja kannustava lähijohtaja. Vastaat siivous- ja tukipalveluiden esimiestehtävistä sekä päivittäisen toiminnan organisoimisesta omalla vastuualueellasi. Käytännössä siis huolehdit muun muassa perehdytyksestä, työn laadusta, työntekijöiden hyvinvoinnista, rekrytoinneista, työvuorojen julkaisusta ja siitä, että omalla vastuualueellasi on oikea määrä työntekijöitä oikeassa paikassa -ja vieläpä oikeaan aikaan. Sinun tehtävänäsi on ohjata sekä motivoida työntekijöitäsi kohti yhteisiä tavoitteita. Asiakas kuuluu vahvana osana työpäivääsi eli huolehdit käytännön asiakastilanteiden ja palautteiden hoitamisesta. Tehtävässä liikutaan paljon kentällä työntekijöiden ja asiakkaiden parissa. Vastapainona on myös toimistotyötä järjestelmien, sähköpostien ja excelien parissa. Tehtävässä töitä tehdään epäsäännöllisesti myös iltavuorossa. Kurkkaa, mitä Oulun palvelumestari Jarmo kertoo palvelumestarin työstä.
 
Ketä etsimme? Olet kokenut siivouksen kehäkettu ja sinulta löytyy alan ammattitutkinto. Erityisesti aiempi kokemus operatiivisen arjen pyörittämisestä auttaa menestymään tehtävässä - olet ehkä toiminut palveluohjaajana, -esimiehenä tai työnjohtajana. Tyyppinä työssä pärjää ihmiskeskeinen, tsemppaavan asenteen omaava tekijä, jolta löytyy kirsikkana kakun päällä intoa tulostavoitteiden saavuttamiseen. Ihmisten lisäksi toivomme sinun keskustelevan sujuvalla tasolla myös erilaisten järjestelmien kanssa. On hyvä, jos ymmärrät myös lukujen päälle ja sanat tuloslaskelma ja myyntikate soittavat kelloja. Koska tehtävä on liikkuva, sinulta tulisi löytyä ajokortti ja plussaa on mahdollisuus käyttää omaa autoa.
 
Miksi valita L&T? Tarjoamme sinulle monipuolisen vastuualueen, huipputyökaverit ja työn missä todella pääset vaikuttamaan. Näissä hommissa jokainen päivä on erilainen ja saat olla monessa mukana! Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteiden ja osaamisen puitteissa. L&T tarjoaa sinulle hyvät henkilökuntaedut.  

 

Jäikö jokin askarruttamaan? Kysymyksesi voit laittaa meille sähköpostitse rekry@lassila-tikanoja.fi tai ottaa luurin kouraan ja rimpauttaa suoraan esimiehelle, asiakasryhmän päällikkö Teija Soiniolalle, pe 16.10. klo 10-11 tai ti 20.10. klo 15-16.30 numeroon 050 385 9251. 
 
Kiinnostuitko? Nyt on mainio pesti tarjolla siivouspalveluiden kehäketulle, joten jätä hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivujemme kautta, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Rustaa hakemus kuitenkin viimeistään 25.10.2020 mennessä.