(Poistunut julkaisusta)

Palvelumestari Lahteen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

Me poistamme taloilta eräpäivän – haluatko mukaan porukkaan? Meillä on nyt hakusessa Kiinteistönhuollon Lahden yksikköömme

 

PALVELUMESTARI

 

Minkälainen pesti on kyseessä? Toimit esimiehesi, eli asiakasryhmän päällikön oikeana kätenä ja varmistat, että työt sujuvat ja kiinteistönhoitajia on oikea määrä oikeassa paikassa. Teet siis tuotannonsuunnittelijan kanssa tiiviisti yhteistyötä niin päivittäisen työn kuin kausitöiden organisoinnissa ja resursoinnissa. Ohjaat porukkaa tottuneella otteella varmistaen, että uudet toimintatavat jalkautuvat arkitoimintaan. Varmistat, että työ on turvallista ja tiimi saa tarvittavan perehdytyksen ja ohjeet työhön. Asiakas kuuluu vahvana osana työpäivääsi eli huolehdit käytännön asiakastilanteiden ja palautteiden hoitamisesta sekä seuraat, että työn laatu on priimaa.

 

Ketä etsimme? Olet kokenut kiinteistöhuollon kehäkettu ja sinulta löytyy kiinteistöalan ammattitutkinto. Tehtävässä auttaa menestymään useamman vuoden kokemus operatiivisen arjen pyörittämisestä – olet toiminut kiinteistöhuollon työnjohtajana tai palvelumestarina. Tyyppinä työssä pärjää ihmiskeskeinen, tsemppaavan asenteen omaava tekijä, jolta löytyy kirsikkana kakun päällä intoa tulostavoitteiden saavuttamiseen. Ihmisten lisäksi toivomme sinun keskustelevan näppärästi myös työssä tarvittavien järjestelmien kanssa. On hyvä, jos ymmärrät myös lukujen päälle ja sanat tuloslaskelma ja myyntikate soittavat kelloja.

 

Miksi valita L&T? Tarjoamme sinulle monipuolisen vastuualueen, huipputyökaverit ja työn missä todella pääset vaikuttamaan. Näissä hommissa jokainen päivä on erilainen ja saat olla monessa mukana! Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteiden ja osaamisen puitteissa. L&T tarjoaa sinulle hyvät henkilökuntaedut, kuten tavallista kattavamman työterveyshuollon sairauskassan kera.

 

Kiinnostuitko? Nyt on mainio pesti tarjolla, joten jätä hakemuksesi 31.8.2019 mennessä nettisivujemme kautta. Älä kuitenkaan suotta aikaile, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Jäikö jokin mietityttämään? Tuleva esimiehesi, asiakasryhmän päällikkö Joni Heikkinen vastaa kysymyksiisi pe 16.8. klo 11 eteenpäin, puh. 050 385 1595.