(Poistunut julkaisusta)

Palvelumestari, kokoaikainen, Tornion Osuuspankki, Tornio
Tornion Osuuspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019
Kiinnostaako sinua pankkitoimiala? Tuletko ihmisten kanssa hyvin toimeen ja olet asiakaspalvelutilanteiden ässä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme palvelumestari!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Tornion Osuuspankille, palvelumestaria päivittäispalveluihin määräaikaiseen työsuhteeseen Tornioon. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan asiakkaalle.

Palvelumestarina varmistat eturivissä laadukkaan asiakaskohtaamisen! Tulet toimimaan vastuullisessa roolissa vaihtelevissa asiakaspalvelutilanteissa. Pääset sujuvoittamaan asiakkaiden arkea ja käyttämään omaa ongelmanratkontakykyä erilaisissa tilanteissa. Työssä saatkin onnistumisen kokemuksia asiakkaiden kanssa käydyistä keskusteluista sekä tuloksellisesta toiminnasta. Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden päästä pankkitoimialalle dynaamiseen työporukkaan!

OP Tornio on omistaja-asiakkaidensa oma pankki, voimakkaasti kehittyvä pankki. Saman katon alta tarjotaan asiakkaille kaikkia nykyaikaisen finanssipalveluyrityksen tuotteita perinteisistä pankkipalveluista vakuutuksiin ja asiantuntijapalveluihin.  Myös lakipalvelut ja omat kiinteistövälitys- ja isännöintipalvelut ovat osa palvelutarjontaa. Pankissa työskentelee 25 pankki- ja vakuutusalan ammattilaista. OP Tornio kuuluu OP Ryhmään, jonka kautta käytettävissä on suuren ryhmän asiantuntemus, valtakunnallinen verkko ja kansainväliset yhteydet. Tutustu asiakkaaseen tarkemmin: https://www.op.fi/web/op-tornio/pankin-esittely

Pääasialliset tehtävät
 • Huolehdit pankin päivittäispalvelujen asiakkaista ja varmistat hyvän asiakaskokemuksen
 • Ratkaiset asiakkaiden tarpeita laaja-alaisesti ja tilanteen mukaan teet ajanvarauksia asiakkuusneuvojille
 • Tarvittaessa opastat ja autat asiakkaita nopeissa pankkitapahtumissa kuten rahaliikenteeseen (nostot, talletukset, tilisiirrot), maksukortteihin ja digineuvontaan liittyvissä asioissa
 • Teet ajoittain myös asiakaskontaktointia puhelimitse

Odotamme sinulta
 • Kokemusta ja näyttöjä asiakaspalvelutyöstä
 • Itseohjautuvaa ja myynnillistä työotetta
 • Ulospäinsuuntautuvaa ja iloista asennetta sekä paineensietokykyä
 • Hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden
 • Kehittää ammattitaitoasi pankkitoimialalla
 • Kehittää osaamistasi koulutuksilla
 • Hyvän perehdytyksen 
 • Virkeän ja aktiivisen työyhteisön, johon on helppo tulla – tässä porukassa on mutkaton ja hyvä tekemisen meininki
 • OP-Ryhmän erinomaisten edut
 • Sijainnin, josta liikut helposti Kemin, Luulajan, Oulun ja Rovaniemen lentokenttien kautta tai junalla niin pohjoiseen kuin etelään

Hae tehtävään heti!
Älä hunteeraa pitkään, vaan hae paikkaa pian! Etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 16.12.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on heti alkuvuodesta 2020. Määräaikaisuuden kesto on 31.12.2020 asti. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Anna-Leena Kontio puh. 040 940 2481 (arkisin klo 12-13) tai sähköpostitse anna-leena.kontio@studentwork.com. 

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!
Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.