Palvelumestari, kiertävä
Lassila & Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2021

L&T on huomisella töissä! Tästä syystä olemme ottaneet tehtäväksemme toimia edelläkävijänä muutoksessa. Päivitimme nimittäin alan esimiesroolit tähän päivään, jotta voisimme selkeyttää vastuualueita, vähentää työn määrää ja tehostaa esimiestyötä. Lue lisää Lassikosta ja alta!  

Oletko etsimämme arjen sankari, asiakaslupauksienlunastaja ja työntekijöiden luottohenkilö? Meillä on nyt hakusessa siivous- ja tukipalveluiden yksikköömme valtakunnallista
 
KIERTÄVÄÄ PALVELUMESTARIA 
Minkälainen pesti on kyseessä? Haemme kokenutta palvelumestaria eri pituisiin sijaisuuksiin vaihtelevilla alueilla. Olethan supersankari, joka ottaa tehtävän haltuun kriisissä, kun kriisissä. Pelastavana sankarinamme kustannamme sinulle asumisen kalustetussa asunnossa, juuri siinä kaupungissa missä sijaistat.

Olet motivoiva ja kannustava lähijohtaja siivoojillemme. Olet päivittäisen tekemisen johtaja ja tiimityön asiantuntija. Ohjaat porukkaa ammattimaisella otteella varmistaen, että uudet toimintatavat jalkautuvat arkeen. Varmistat, että työ on turvallista ja tiimi saa tarvittavan perehdytyksen ja ohjeet työhön. Asiakas kuuluu vahvana osana työpäivääsi eli huolehdit käytännön asiakastilanteiden ja palautteiden hoitamisesta sekä seuraat, että työn laatu on priimaa. 


Ketä etsimme? Olet kokenut siivouksen kehäkettu, joka pystyy hoitamaan vaihtelevat kohteet moitteettomasti. Sinulta on vähintään viiden vuoden kokemus esimiestyöstä puhdistuspalvelualalla ja siivousteknikon tai siivoustyönohjaajan erikoisammattitutkinto- olet ehkä toiminut palveluohjaajana, -esimiehenä tai työnjohtajana. Tyyppinä työssä pärjää ihmiskeskeinen, tsemppaavan asenteen omaava tekijä, jolta löytyy kirsikkana kakun päällä intoa tulostavoitteiden saavuttamiseen. Ihmisten lisäksi toivomme sinun keskustelevan sujuvalla tasolla myös erilaisten järjestelmien kanssa. On hyvä, jos ymmärrät myös lukujen päälle ja sanat tuloslaskelma ja myyntikate soittavat kelloja. 
 
Miksi valita L&T? Tarjoamme sinulle monipuolisen vastuualueen, huipputyökaverit ja työn missä todella pääset vaikuttamaan. Näissä hommissa jokainen päivä on erilainen ja saat olla monessa mukana! Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteiden ja osaamisen puitteissa. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteiden ja osaamisen puitteissa.  L&T tarjoaa sinulle hyvät henkilökuntaedut, kuten tavallista kattavamman työterveyshuollon sairauskassan kera.  

Jäikö jokin askarruttamaan? Kysymyksesi voit tykittää meille sähköpostitse rekry@lassila-tikanoja.fi tai laita esimiehelle, kehityspäällikkölle Elina Hälikälle  viestiä elina.halikka@lassila-tikanoja.com 

 

Kiinnostuitko? Nyt on mainio pesti tarjolla siivouspalveluiden kehäketulle, joten jätä hakemuksesi 30.10.2021 mennessä nettisivujemme kautta.  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1491346
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Tikanoja Lassila
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Lahti