(Poistunut julkaisusta)

Palvelumestari, kiertävä
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2020

L&T on huomisella töissä! Tästä syystä olemme ottaneet tehtäväksemme toimia edelläkävijänä muutoksessa. Päivitimme nimittäin alan esimiesroolit tähän päivään, jotta voisimme selkeyttää vastuualueita, vähentää työn määrää ja tehostaa esimiestyötä. Lue lisää Lassikosta ja alta!  

 

Oletko etsimämme arjen sankari, asiakaslupauksienlunastaja ja työntekijöiden luottohenkilö? Meillä on nyt hakusessa siivous- ja tukipalveluiden

yksikköömme valtakunnallista
 
KIERTÄVÄÄ PALVELUMESTARIA 
 
Minkälainen pesti on kyseessä? Haemme Kiertävää palvelumestaria, joka tuuraa siellä missä on tarvetta. Olet siis pelastava supersankari, joka ottaa tehtävän haltuun kriisissä, kun kriisissä. Olet motivoiva ja kannustava lähijohtaja siivoojillemme. Olet päivittäisen tekemisen johtaja ja tiimityön asiantuntija. Ohjaat porukkaa ammattimaisella otteella varmistaen, että uudet toimintatavat jalkautuvat arkeen. Varmistat, että työ on turvallista ja tiimi saa tarvittavan perehdytyksen ja ohjeet työhön. Asiakas kuuluu vahvana osana työpäivääsi eli huolehdit käytännön asiakastilanteiden ja palautteiden hoitamisesta sekä seuraat, että työn laatu on priimaa. 


Ketä etsimme? Olet kokenut siivouksen kehäkettu, joka pystyy hoitamaan vaihtelevat kohteet moitteettomasti. Sinulta on vähintään viiden vuoden kokemus esimiestyöstä puhdistuspalvelualalla ja siivousteknikon tai siivoustyönohjaajan erikoisammattitutkinto- olet ehkä toiminut palveluohjaajana, -esimiehenä tai työnjohtajana. Tyyppinä työssä pärjää ihmiskeskeinen, tsemppaavan asenteen omaava tekijä, jolta löytyy kirsikkana kakun päällä intoa tulostavoitteiden saavuttamiseen. Ihmisten lisäksi toivomme sinun keskustelevan sujuvalla tasolla myös erilaisten järjestelmien kanssa. On hyvä, jos ymmärrät myös lukujen päälle ja sanat tuloslaskelma ja myyntikate soittavat kelloja. 
 
Miksi valita L&T? Tarjoamme sinulle monipuolisen vastuualueen, huipputyökaverit ja työn missä todella pääset vaikuttamaan. Näissä hommissa jokainen päivä on erilainen ja saat olla monessa mukana! Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteiden ja osaamisen puitteissa.

 

Kokenut ammattilainen palvelumestarin rooliin eri pituisiin sijaisuuksiin vaihtelevilla alueilla. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteiden ja osaamisen puitteissa.  L&T tarjoaa sinulle hyvät henkilökuntaedut, kuten tavallista kattavamman työterveyshuollon sairauskassan kera.  

 

Jäikö jokin askarruttamaan? Kysymyksesi voit tykittää meille sähköpostitse rekry@lassila-tikanoja.fi tai laita esimiehelle, kehityspäällikkölle Elina Hälikälle  viestiä elina.halikka@lassila-tikanoja.com 

 

Kiinnostuitko? Nyt on mainio pesti tarjolla siivouspalveluiden kehäketulle, joten jätä hakemuksesi 31.10.2020 mennessä nettisivujemme kautta.