(Poistunut julkaisusta)

Palvelumestari Kesä 2019 Shell Pääkaupunkiseutu
Restel Liikenneasemat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

MESTARI on asiakaspalvelun ammattilainen, joka huolehtii sekä autosta että asiakkaasta mestarilliseen tyyliin:

  • Autojen kanssa puuhastelu

  • Iloiset keskustelut asiakkaiden kanssa

  • Raitis ilma

  • Jopa 100euroa extrarahaa palkan päälle per päivä

Jos kylän munkin ajaminen kyllästyttää tai vaikka ei kyllästyttäisikään, pitää ne wunderbaumit jollain maksaa. Oletko koskaan harkinnut työtä Shell tai St1 asemien PALVELUMESTARINA? Palvelumestari on henkilö, joka tekee polttoaineiden palvelutankkaamista, autotuotteiden- ja pesujen aktiivimyyntiä. Lisäksi MESTARI suorittaa pienimuotoisia autoteknisiä tehtäviä, kuten esimerkiksi tuulilasien pesemistä, moottoriöljyn tarkastamista ja pyyhkijäsulkien vaihtoa.

Mikä täydellinen duuni tyypille, jolle autot ovat intohimo.

Nyt siitä saa palkkaa ja eikä edes pelkkiä bensarahoja. Myyntisi tuottaa sinulle nimittäin palkkasi päälle vielä provisiota, joten voit itse vaikuttaa palkkakuittisi kokoon! On sitten omakin unelma-auto astetta lähempänä.

Suomessa lämpötila on varustelukysymys ja me pidämme huolta, että pysyt näissä ulkotöissä lämpimämpänä kuin lohkolämmitin. Olet sitten moottorimimmi tai automies, hae tätä paikkaa!

Tarjolla on määräaikainen osa-aikatyö kesäksi ja se sopii loistavasti esimerkiksi opintojen oheen nyt jo keväällä. Tarjoamme sinulle rennon ja rempseän työyhteisön, sekä Restelin henkilöstöedut, jotka ovat kuin vapaasti hengittävä V8 korkeilla kierroksilla'.Lisäksi sinulla on mahdollisuudet urakehitykseen, joka kiihtyy kovempaa kuin Maranellon punainen paholainen''.

Moottoritie on kuuma ja sinulla on kädessäsi menestyksen avaimet. Ole MESTARI hae tätä paikkaa!

'Jotain todella upeaa

'' Hyvin nopeasti

Laajaan ST1/Shell –verkostoon palkataan vuosittain satoja työntekijöitä. Voit jättää myös avoimen hakemuksen täältä  

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä