(Poistunut julkaisusta)

Palvelumestari Kesä 2019 Shell Pääkaupunkiseutu
Restel Liikenneasemat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2019

Oletko tarmokas ja toimelias tyyppi, jolla autot ovat sydäntä lähellä? Onko ihmisten kanssa työskentely sinulle mieluisaa puuhaa? Vietätkö mieluummin työaikasi ulkona, raittiissa ilmassa monipuolisten työtehtävien parissa?

Mikäli vastasit kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme Shell Palvelumestari ja voit olla varma, että kesästäsi ei tosiaan pääse tulemaan turhan yksitoikkoinen, sillä näin monipuolista hommaa on harvemmin tarjolla!

Haemme Pääkaupunkiseudulle KESÄKSI 2019 Palvelumestareita työskentelemään joko yhdellä tai useammalla huoltoasemalla

Vastuualueesi

Palvelumestari huolehtii, että asiakas kokee itsensä tervetulleeksi asemalle ja että, auto tulee tankatuksi asiakkaan haluamalla polttoaineella. Samalla Palvelumestari voi myös mm.

  • tarkistaa tuulilasinpesunesteen ja moottoriöljyn sekä lisätä niitä tarpeen mukaan
  • pestä auton tuulilasin
  • suositella sopivaa autopesua ja lisätä esipesuainetta
  • vaihtaa pyyhkijän sulat
  • tarkistaa rengaspaineet

Palvelumestarin vuorot tapahtuvat ulkona mittarikentällä ajoittain vaativissakin sääolosuhteissa, joten toivomme hakijalta hyvää fyysistä kuntoa ja valmiutta ulkotyöskentelyyn säässä kuin säässä.

Menestyksen avaimet

Etsimme tehtävään aurinkoisella ja reippaalla elämänasenteella varusteltua tyyppiä, jolta löytyy sopivasti pilkettä silmäkulmasta. Olet joustava, ulospäinsuuntautunut ja oma-aloitteinen, eikä suusi mutristu viileimmässäkään viimassa. Lisäksi tässä työssä sosiaalisuudesta ja myyntihenkisyydestä saa ihan konkreettisestikin plussaa: myyntisi tuottaa sinulle nimittäin sopimuspalkkasi päälle vielä provisiota, joten voit itse vaikuttaa palkkakuittisi kokoon!

Menestyäksesi tehtävässä sinun ei tarvitse olla autoalan ammattilainen; mikäli olet autoista kiinnostunut sekä oppimishaluinen, pärjäät tehtävässä varmasti!

Tarjoamme sinulle

Tulet työskentelemään Baronan alaisuudessa keikkasopimuksella viimeistään toukokuun alusta alkaen perehtyen tehtävään. Työsuhde muuttuu määräaikaiseksi 1.6. – 31.8., jolloin sopimustuntimääräsi on keskimäärin 90h/3vko. Syyskuun alusta työsuhteesi palaa keikkalaiseksi ja voit jatkaa sinulle sopivalla tavalla joko opiskeluiden ohessa tai keikkaillen muussakin työssä Baronan kautta.

Palvelumestarin työaika on ma-pe klo 10-18 ja la 9-15. Ei pyhätyöskentelyä.

Työhön perehdytetään perusteellisesti ja annetaan tarvittava koulutus sekä ulkotyöhön soveltuvat, laadukkaat ja turvalliset työvaatteet. Koska olet erittäin tärkeä osa tiimiämme, neuvottelemme kanssasi kilpailukykyisen palkan osaamisesi ja kokemuksesi huomioiden.

Kiinnostuitko?

Mikäli koet kuuluvasi Helmeen porukkaan, jätäthän hakemuksesi alla olevasta linkistä. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Laajaan ST1/Shell –verkostoon palkataan vuosittain satoja työntekijöitä. Voit jättää myös avoimen hakemuksen täältä

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina HelsingistäRovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä