(Poistunut julkaisusta)

Palvelumestari Iisalmeen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2020

L&T on huomisella töissä! Tästä syystä olemme ottaneet tehtäväksemme toimia edelläkävijänä muutoksessa. Päivitimme nimittäin alan esimiesroolit tähän päivään, jotta voisimme selkeyttää vastuualueita, vähentää työnmäärää ja tehostaa esimiestyötä. Katso lisää alta!  

 

Oletko etsimämme arjen sankari, asiakaslupauksienlunastaja ja työntekijöiden luottohenkilö? Meillä on nyt hakusessa siivous- ja tukipalveluiden yksikköömme Iisalmeen
 
PALVELUMESTARI 
 
Minkälainen pesti on kyseessä? Olet motivoiva ja kannustava lähijohtaja siivoojillemme. Olet päivittäisen tekemisen johtaja ja tiimityön asiantuntija. Ohjaat porukkaa tottuneella otteella varmistaen, että uudet toimintatavat jalkautuvat arkitoimintaan. Varmistat, että työ on turvallista ja tiimi saa tarvittavan perehdytyksen ja ohjeet työhön. Asiakas kuuluu vahvana osana työpäivääsi eli huolehdit käytännön asiakastilanteiden ja palautteiden hoitamisesta sekä seuraat, että työn laatu on priimaa. 
 
Ketä etsimme? Tulevien työntekijöidesi ikäjakauma on "vauvasta-vaariin" joten esimiestyö vaatii hyvää pelisilmää ja erittäin hyvät sosiaaliset taidot. Erityisesti aiempi kokemus operatiivisen arjen pyörittämisestä auttaa menestymään tehtävässä - olet ehkä toiminut palveluohjaajana, -esimiehenä tai työnjohtajana. Tulevat työkaverisi omaa erittäin hyvän huumorin tajun ja sitä vaaditaan ehdottomasti myös sinulta. Me olemme tiivis tiimi, joka ei takerru ongelmiin vaan pyrkii aina löytämään ratkaisun joko yksin tai yhdessä, mutta aina hyvällä fiiliksellä. Ihmisten lisäksi toivomme sinun keskustelevan sujuvalla tasolla myös erilaisten järjestelmien kanssa. On hyvä, jos ymmärrät myös lukujen päälle ja sanat tuloslaskelma ja myyntikate soittavat kelloja. Alueen asiakkaat ovat jo hyvin tutustuneet yrityksemme toimintaan ja ovat pääosin tyytyväisiä palveluumme, mutta toimenkuvaan kuuluu myös kasvattaa asiakasmäärää nykyisten päälle. Plussaa saat vielä, jos olet kokenut siivouksen kehäkettu ja sinulta löytyy alan ammattitutkinto.
 
Miksi valita L&T? Tarjoamme sinulle monipuolisen vastuualueen, huipputyökaverit ja työn missä todella pääset vaikuttamaan. Näissä hommissa jokainen päivä on erilainen ja saat olla monessa mukana! Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteiden ja osaamisen puitteissa. L&T tarjoaa sinulle hyvät henkilökuntaedut, kuten tavallista kattavamman työterveyshuollon sairauskassan kera.  

 

Jäikö jokin askarruttamaan? Kysymyksesi voit tykittää meille sähköpostitse rekry@lassila-tikanoja.fi tai ottaa luurin kouraan ja rimpauttaa arkisin klo 8-16 suoraan esimiehelle, asiakasryhmän päällikkö Sari Hermanoffille, numeroon 050 383 8439. 
 
Kiinnostuitko? Nyt on mainio pesti tarjolla siivouspalveluiden kehäketulle, joten jätä hakemuksesi 24.5.2020 mennessä nettisivujemme kautta.