(Poistunut julkaisusta)

Palvelumestareita pääkaupunkiseudulle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2020

L&T on huomisella töissä! Tästä syystä olemme ottaneet tehtäväksemme toimia edelläkävijänä muutoksessa. Päivitimme nimittäin alan esihenkilöroolit tähän päivään, jotta voisimme selkeyttää vastuualueita, vähentää työnmäärää ja tehostaa lähijohtajuustyötä. Katso lisää alta! 

 

Vielä on tilaa yhdelle, joka käytt-

Tai eipä sittenkään, heivataan kliseet vanhentuneiden roolijakojen myötä. Oletko sinä 1) ihmisläheinen, 2) asiakkaasta välittävä, 3) käytännöllinen, 4) liikkuvasta työstä pitävä lähijohtaja tai sellaiseksi haluava? Onko sinulla vielä lisäksi kiinnostusta kiertotaloutta kohtaan? Meillä on paikka sinulle! Tule meille
 
PALVELUMESTARIKSI SIIVOUS- JA TUKIPALVELUIHIN
 
Minkälainen pesti on kyseessä? Ei siivoustyön ohjaaja, ei siivouksen palveluesimies, vaan täysin uudenlaisen siivousalan organisaation kivijalka. Olet motivoiva ja kannustava lähijohtaja siivoojillemme. Olet päivittäisen tekemisen johtaja ja tiimityön asiantuntija. Ohjaat porukkaa tottuneella otteella varmistaen, että uudet toimintatavat jalkautuvat arkitoimintaan. Varmistat, että työ on turvallista ja tiimi saa tarvittavan perehdytyksen ja ohjeet työhön. Asiakas kuuluu vahvana osana työpäivääsi eli huolehdit käytännön asiakastilanteiden ja palautteiden hoitamisesta sekä seuraat, että työn laatu on priimaa. Liikut siis asiakaskohteissa päivittäin tapaamassa työntekijöitäsi ja huolehtimassa, että asiakkaamme saa sitä viihtyvyyttä ja puhtautta, josta meille maksaa. Kyseessä on kokoaikatyö, jonka palkkaus on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen esimiestyön mukainen.
 
Ketä etsimme? Olet kokenut siivouksen kehäkettu ja sinulta löytyy mieluusti alan ammattitutkinto. Erityisesti aiempi kokemus operatiivisen arjen pyörittämisestä auttaa menestymään tehtävässä - olet ehkä toiminut palveluohjaajana, -esimiehenä tai työnjohtajana. Tyyppinä työssä pärjää ihmiskeskeinen, tsemppaavan asenteen omaava tekijä, jolta löytyy kirsikkana kakun päällä intoa tulostavoitteiden saavuttamiseen. Ihmisten lisäksi toivomme sinun keskustelevan sujuvalla tasolla myös erilaisten järjestelmien kanssa. On hyvä, jos ymmärrät myös lukujen päälle ja sanat tuloslaskelma ja myyntikate soittavat kelloja.

 

Miksi valita L&T? Tarjoamme sinulle monipuolisen vastuualueen, huipputyökaverit ja työn missä todella pääset vaikuttamaan. Näissä hommissa jokainen päivä on erilainen ja saat olla monessa mukana! Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteiden ja osaamisen puitteissa. L&T tarjoaa sinulle hyvät henkilökuntaedut, kuten tavallista kattavamman työterveyshuollon sairauskassan kera.


Kiinnostuitko? Älä aikaile vaan jätä hakemuksesi saman tien! Haastattelemme hakijoita pitkin kesää, jotta syksyllä pääsemme virkein silmin ja täydellä tarmolla kiinni hommiin!

 

Vai epäröitkö vielä? Me pyrimme monimuotoiseen, inklusiiviseen työyhteisöön ja toivomme tähänkin paikkaan hakemuksia eri sukupuolien, kansalaisuustaustojen ja ikäluokkien edustajilta, muita vähemmistöjä ja marginalisoituja ryhmiä unohtamatta. Ole siis rohkea, laita hakemus tulemaan ja ota askel kohti parempaa!