Palvelumestareita pääkaupunkiseudulle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2020

Oletko etsimämme ihmisläheinen arjen sankari, asiakaslupauksien lunastaja ja tiimiläistesi luottohenkilö? Oletko valmis käytännönläheiseen ja liikkuvaan esimiestyöhön kiertotalousfirmassa? Tule meille
 
PALVELUMESTARIKSI PÄÄKAUPUNKISEUDULLE
 
Minkälainen pesti on kyseessä? Ei siivoustyön ohjaaja, ei siivouksen palveluesimies, vaan täysin uudenlaisen siivousalan organisaation kivijalka. Olet motivoiva ja kannustava lähijohtaja siivoojillemme. Olet päivittäisen tekemisen johtaja ja tiimityön asiantuntija. Ohjaat porukkaa tottuneella otteella varmistaen, että uudet toimintatavat jalkautuvat arkitoimintaan. Varmistat, että työ on turvallista ja tiimi saa tarvittavan perehdytyksen ja ohjeet työhön. Asiakas kuuluu vahvana osana työpäivääsi eli huolehdit käytännön asiakastilanteiden ja palautteiden hoitamisesta sekä seuraat, että työn laatu on priimaa. Liikut siis asiakaskohteissa päivittäin tapaamassa työntekijöitäsi ja huolehtimassa, että asiakkaamme saa sitä viihtyvyyttä ja puhtautta, josta meille maksaa. Kyseessä on kokoaikatyö, jonka palkkaus on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen esimiestyön mukainen.
 
Ketä etsimme? Olet kokenut siivouksen kehäkettu ja sinulta löytyy mieluusti alan ammattitutkinto. Erityisesti aiempi kokemus operatiivisen arjen pyörittämisestä auttaa menestymään tehtävässä - olet ehkä toiminut palveluohjaajana, -esimiehenä tai työnjohtajana. Tyyppinä työssä pärjää ihmiskeskeinen, tsemppaavan asenteen omaava tekijä, jolta löytyy kirsikkana kakun päällä intoa tulostavoitteiden saavuttamiseen. Ihmisten lisäksi toivomme sinun keskustelevan sujuvalla tasolla myös erilaisten järjestelmien kanssa. On hyvä, jos ymmärrät myös lukujen päälle ja sanat tuloslaskelma ja myyntikate soittavat kelloja. 

 

Miksi valita L&T? Koska meillä on rohkeus uudistaa toimimattomat rakenteet ja luoda uutta, ympäristöystävällisempää ja ihmisläheisempää työelämää. Meitä L&T:läisiä on lähemmäs 8000 ja me kaikki teemme töitä kiertotalouden ja paremman huomisen eteen. Tarjoamme sinulle monipuolisen vastuualueen, huipputyökaverit ja työn, jossa todella pääset vaikuttamaan. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteiden ja osaamisen puitteissa.  Työkykyjohtaminen on L&T:n pitkäaikainen painopistealue, mistä kertoo muun muassa perustamamme sairauskassa (https://www.lt.fi/fi/sairauskassa/etusivu). Pyrimme monimuotoiseen, inklusiiviseen työyhteisöön ja toivomme tähänkin paikkaan hakemuksia eri sukupuolien, kansalaisuustaustojen ja ikäluokkien edustajilta, muita vähemmistöjä ja marginalisoituja ryhmiä unohtamatta.

 
Kiinnostuitko? Älä aikaile vaan jätä hakemuksesi saman tien! Rekrytoimme useamman palvelumestarin ja poimimme lupaavia kandidaatteja haastatteluun jo hakuaikana. 

 

Lisätietoja tehtävästä saat aluejohtaja Kaika Korhoselta, kaika.korhonen@lassila-tikanoja.fi. Lisätietoa L&T:stä yrityksenä puolestaan löydät osoitteesta www.lt.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1339949
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.3.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T Rekrytiimi (offre32478905.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010636111
  • Sijainti: Helsinki