(Poistunut julkaisusta)

Palvelulogistiikan OSAAJAPANKKI
Niemi Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2020

MUUTTAJIA Niemen Osaajapankkiin

Haluaisitko työskennellä Niemellä tulevaisuudessa? Haemme tekijöitä tuleviin työntekijätarpeisiin Helsingin toimipisteelle. Työntekijätarve voi ilmetä viikon tai kuukausien päästä, mutta kuulisimme mielellämme sinusta jo nyt. Pidämme työhaastattelut ennakkoon, jolloin mahdollistamme sinulle:

- etusijan sinun osaamistasi ja kiinnostustasi vastaaviin tehtäviin ennen varsinaisen haun alkua.

- nopean työllistymisen, kun työtä on tarjolla

Työtehtäviä Osaajapankissa ovat muuttaja ja  rakennuslogistiikan sisäänkantaja, mutta voit hakemuksessasi ilmoittaa myös halukuutesi muihin Niemellä oleviin työtehtäviin.  Edellytämme työtehtävissä 18 vuoden ikää, sujuvaa suomen kielen taitoa ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Tehtävien kuvauksista voit lukea lisää osoitteessa https://www.niemi.fi/tyopaikat/tyotehtavia_niemella.

Mikäli kiinnostuit paikasta, jätäthän hakemuksesi hakulomakkeen kautta. Avaathan hakemusta jättäessäsi hieman työllisyystarvettasi, eli etsitkö esimerkiksi kokoaikaista työtä tai erikseen töihin kutsuttavan työtä. Kerrothan mistä työtehtävistä olet kiinnostunut ja minkälaista osaamista sinulla entuudestaan on. Rekrytointiprosessin kulkua nopeuttaa tieto siitä, mistä lähtien olisit käytettävissä.

Lisätietoja osaajapankista antaa Teemu Helomaa, p. 040 610 4048 / Saara Heikinheimo, p. 040 663 3811 tai rekrytointi@niemi.fi.

Koko autokalustomme operoi täysin fossiilittomasti: kaikki automme kulkevat joko biokaasulla, uusiutuvalla dieselillä tai täyssähköllä.