(Poistunut julkaisusta)

Palvelulogistiikan esimies / supervisor Assistorille
Assistor Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020
Assistor Oy Ab
Assistor Oy Ab on moderni ja asiakaslähtöinen suomalainen logistiikkapalveluyritys, joka tarjoaa uusien ajoneuvojen, varaosien ja materiaalin toimitusketjun toteuttamiseen ja hallintaan liittyviä palveluita. Palvelemme Suomessa noin 30 automerkin verkostoa ja muiden alojen asiakkaita. Vuonna 2018 toimitimme markkinoille noin 64 000 uutta ajoneuvoa ja noin 3 600 000 varaosanimikettä. Liikevaihtomme oli 36 miljoonaa euroa. Työntekijöitä yhtiössämme on 170. Assistor kuuluu Veho-konserniin.
Toimenkuva
Assistor Oy hakee uutta palvelulogistiikan esimiestä (supervisor) logistiikkakeskukseen Vantaan Aviapolikseen.

Tarjolla on monipuolinen ja mielekäs työnkuva sekä vakituinen kokopäivätyö rennossa ja huumorintajuisessa tiimissä! Pääsääntöisesti työaikasi tulee sijoittumaan arkipäiville klo 7:00-17:00 välillä, mutta olet valmis myös joustamaan työajoissa. Tulet saamaan kattavan perehdytyksen tehtävään!

Työtehtäviin kuuluu:

- Päivittäisten prosessien johtaminen: mm. työturvallisuuden valvonta, raportointi, työn suunnittelu ja ohjaaminen
- Organisointi & Resursointi: mm. työvuorolistat, työajanseuranta, tiimipalaverien vetäminen, rekrytointi
- Kehittäminen: mm. prosessien kehittäminen, tiimin kehittäminen ja sitouttaminen
- Muuta: mm. sidosryhmäviestintä, asiakasyhteistyö, materiaalitilaukset, laskutusrutiinit
Odotamme sinulta
Tehtävässä menestyäksesi sinulla on useamman vuoden kokemus esimiestehtävistä logistiikassa tai tuotannossa. Vahva osaaminen sisälogistiikan prosesseista on eduksi. Arvostamme kokemusta projektien läpiviennistä, laadun ja tehokkuuden kehittämisestä sekä tiimien tuloksellisesta johtamisesta.

Tehtävässä tarvitaan hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista kielitaitoa. Olet näppärä tietotekninen osaaja ja käytätkin sujuvasti ainakin Microsoft Office (Word, Excel, Powerpoint) työkaluja. Työskentelyotteeltasi olet jämäkkä ja helposti lähestyttävä tiiminvetäjä, joka ei kavahda itsekin tarttua käytännön työhön tarpeen mukaan. Olet esiintymistaitoinen ja vuorovaikutustaitoinen tekijätyyppi.
Muut tiedot
Toimi pian ja hae tehtävää 7.2.2020 mennessä lähettämällä työhakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haastattelemme jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään mahdollisimman pian!

Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Assistorin rekrytointikumppanina ja lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikoordinaattori Milla Äikäs, p. 040 307 5053 tai milla.aikas@eezy.fi.
Kesto
Toistaiseksi voimassa oleva, työllistyminen suoraan Assistorille
Lisätietoja
Milla Äikäs, milla.aikas@eezy.fi, 0403075053
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 07.02.2020 mennessä.