(Poistunut julkaisusta)

Palvelulinjastomyyjiä
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2018

Etsimme asiakkaillemme eri puolille Oulua palvelulinjastomyyjiä keikkaluonteisiin työsuhteisiin kevään tarpeisiin. Toivomme, että olet valmis työskentelemään arkipäivien lisäksi tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Voit olla palvelutorin osaava ammattilainen tai sellaiseksi haluava. On loistavaa, jos tunnet liha- ja kalapuolen tuotteet, mutta tämä ei ole välttämätöntä, sillä tärkeimpinä kriteereinä rekrytoinnissa pidämme reipasta asennetta, ystävällistä asiakaspalveluhenkeä ja motivaatiota työskentelyn oppimiseen. Muistathan myös, että tarvitset työssä hygieniapassia ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tämä työ tarjoaa mahdollisuuden liittyä mukavaan työyhteisöön, kehittää asiakaspalvelutaitojasi ja saada arvokasta kokemusta kaupan alalta. Tuntityöläisenä sinulla on mahdollisuus täyttää kalenterisi oman käytettävyytesi mukaisesti. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle, mutta myös enemmän tunteja etsivälle.

Mikäli kiinnostuit ja koet omaavasi huipun asenteen työtä kohtaan, lähetäthän hakemuksen ja CV:si meille pikimmiten. Kerrothan hakemuksessa myös kuinka pitkään ja kuinka paljon olet kiinnostunut töitä tekemään.