(Poistunut julkaisusta)

Palvelulinjastomyyjä
Barona Kauppa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Sinä asiakaspalvelusta ja myynnistä innostuva reipasotteinen tekijä, etsitkö töitä? Oletko mahdollisesti intohimoinen ruuanlaittaja tai kiinnostunut oppimaan siitä puolesta lisää myynnin ohella?

Palvelulinjastomyyjänä saat panna persoonasi paraatipaikalle ja teet myyntityötä ihmisenä ihmiselle: suosittelet ruokatuotteita, hehkut lämminhenkistä huumoria ja pirteää otetta. Hakemamme palvelutorimyyjä on rohkea persoona joka uskaltaa lähestyä asiakkaita reippaalla asenteella, tärkeintä on aito kiinnostus myyntiä, asiakaspalvelua ja tietenkin ruoanlaittoa kohtaan! Aikaisempi kokemus palvelutorilla työskentelystä katsotaan eduksi, mutta töitä on tarjolla myös uusille tulokkaille, koska sinut kyllä perehdytetään työhön.

Työssäsi leikkaat ja paketoit herkulliset kalafileet ja mehevät pihvilihat, suosittelet asiakkaille aktiivisesti myös parhaita vaihtoehtoja ja annat heille uusia ideoita ruoan valmistukseen. Linjastolla esillepanossa painotetaan ajankohtaisuuteen. Erityisosaamisalueita ovat kalat sekä muut meren herkut, tuore liha, herkulliset salaatit, maistuvat valmisruuat sekä lämpimät grillituotteet.

Palvelulinjastomyyjänä tarvitset hygieniapassin ja salmonellatodistuksen.

Työvuorot sijoittuvat ma-su väliselle ajalla, on aamu -että myös ilta vuoroa tarjolla, asiakkaiden tarpeiden mukaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mutta viimeistään 1.6. ja tässä työssä pääsetkin tutustumaan alueen eri palvelutoripisteisiin.

Jos kesätyö palvelulinjastomyyjänä kiinnostaa, niin käy jättämässä työhakemuksesi alla olevan linkin kautta jo tänään! Käsittelemme hakemuksia hakuaikana. Edellytykset työnsaannille:

  • Hygieniapassi