Palveluliiketoiminnan vetäjä
Dynniq

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2020

Etsimme Jyväskylään

Palveluliiketoiminnan vetäjää

Jyväskylässä yrityksellämme on lähes 30 vuoden kokemus erilaisten automaation-, liikenteen ohjaus- ja valvontajärjestelmien toteutuksesta sekä järjestelmien huolto- ja ylläpitotoiminnasta. Etsimme nyt joukkoomme tulevaisuuden tekijää palveluliiketoiminnan vetäjäksi. Tehtävänäsi on liiketoiminnan kehittäminen, myynti sekä palveluliiketoiminnan operatiivinen johtaminen. Fokusalueesi ovat asiakaskunnan kasvattaminen, pilvipalveluiden ja datan hyödyntäminen sekä uusien palvelujen ja ratkaisujen tuominen markkinoille. Toimit palveluryhmän esimiehenä ja kuulut Dynniqin Suomen johtoryhmään.

Sinulla tulee olla kokemusta palveluliiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä, näkemystä nykyaikaisesta palvelumuotoilusta sekä myyntikokemusta B-to-B ympäristössä. Meillä arvostetaan aktiivista, innovatiivista, ratkaisuhakuista, sitoutunutta ja asiakaslähtöistä asennetta sekä tuloksentekokykyä. Sinulla on johtamiskokemusta ja omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot. Pystyt kommunikoimaan sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Työntekijämme suunnittelevat, toteuttavat ja ylläpitävät teknisiä ratkaisuja, jotka parantavat jokapäiväistä elämäämme. Tärkeimmät arvomme ovat pro-aktiivisuus, luotettavuus ja avoimuus. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän, mukavan yhteen hiileen puhaltavan tiimin sekä mahdollisuuden kehittää liiketoimintaa uusia palveluita.

Hakemuksen, CV:n ja palkkatoiveen pyydämme lähettämään viimeistään 31.5.2020 sähköpostilla osoitteeseen rekry@dynniq.com. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa HR Business Partner Anneli Björk, +358 50 5262660.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot