(Poistunut julkaisusta)

Palveluliiketoiminnan kehityspäällikkö
Pirkanmaan Osuuskauppa

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

Haemme Pirkanmaan Osuuskauppaan

Palveluliiketoiminnan kehityspäällikköä

vastaamaan uusien liiketoiminta-alueiden kehittämisestä ja käynnistämisestä sekä eri kehityshankkeiden koordinoinnista.

Ihmisten tarpeet muuttuvat kaiken aikaa kuluttajakäyttäytymisen ja toimintaympäristön muutoksen myötä. Nykyisten palveluidemme lisäksi pohdimme jatkuvasti, millä muilla tavoilla ja millä uusilla palveluilla voisimme helpottaa asiakasomistajiemme arkea ja tuottaa heille enemmän hyvinvointia.

Tavoitteenamme on löytää nykyiseen liiketoimintaamme linkittyviä tai sitä vahvasti tukevia uusia alueita, joita voisimme tulevaisuudessa asiakasomistajillemme tarjota.

Sinulla on vahva kokemus ja näkemys liiketoiminnan kehittämisestä ja käynnistämisestä. Osaat koordinoida ja johtaa useita samaan aikaan tapahtuvia hankkeita. Innovatiivisuus, tulevaisuuden trendit, asiakaskokemuksen kehittäminen ja ketterät kokeilut ovat sinun intohimon kohteitasi. Osaat kerätä ympärillesi hankekohtaiset tiimit osuuskaupan sisältä ja yhteistyökumppaneista.

Kasvavalla Pirkanmaan talousalueella, erittäin kasvuhakuisessa osuuskaupassa on nyt elämäsi tilaisuus lähteä kehittämään asiakkaan elämää helpottavia uusia palveluilta. Tarjoamme sinulle erinomaiset puitteet, tuen ja resurssit tavoitteiden saavuttamiseen.

Lisätietoja tehtävästä antavat toimialajohtaja Ville Jylhä, p. 010 767 0079 10.2. klo 14-16, 14.2. klo 14-16 ja 17.2. klo 15-16 sekä rekrytointiprosessissa avustava Eezy Personnelin konsultti Ari Juvonen, p. 03 31380 444.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 23.2. mennessä www.personnel.fi -sivujen kautta.