(Poistunut julkaisusta)

Palvelukuvauksien tuottaja, Isoweli Oy
Isoweli Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020
Etsimme nyt asiakkaallemme Isoweli Oy:lle aktiivista ja motivoitunutta

PALVELUKUVAUKSIEN TUOTTAJAA.

Isoweli Oy on itsenäinen, vuonna 1999 perustettu ICT-alan yritys. Tarjoamme asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä kokonaisratkaisuja vakaalla ammattitaidolla. Asiakkaisiimme sisältyy paitsi usean kokoluokan yrityksiä ja yhdistyksiä, myös kuntia ja muita julkisia toimijoita. Hoidamme liiketoimintaamme rakentamalla kestäviä, läheiseen kumppanuuteen ja molemminpuoliseen luottamukseen perustuvia asiakassuhteita. Pitkäaikaisena alan toimijana olemme ymmärtäneet, että menestyksemme edellyttää asiakkaamme menestymistä. Tätä tukevat omat tuotteemme ja kokenut, säännöllisesti koulutettava henkilöstömme. https://www.isoweli.fi/

Etsimämme henkilö pystyy sujuvasti muotoilemaan monipuoliset IT-palvelut ja -ratkaisut ymmärrettäväksi, julkaistavaksi tekstiksi. Palveluihin ja ratkaisuihin tutustuminen edellyttää yhteistyötä koko työyhteisön kanssa, sekä kykyä poimia keskusteluiden kautta tärkeimmät asiat tekstin muotoon.

Emme tuijota aiempaa kokemustasi, sillä meille on tärkeintä asenteesi ja motivaatiosi tekstin tuottamiseen. Arvostamme rohkeaa ja omatoimista työotetta, kykyä kuunnella ja omaksua uutta tietoa nopeasti sekä intoa kehittää ja kehittyä työssä. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä joustavasti ja voit itse päättää, milloin ja missä teet työsi.

Tarjoamme työhösi lisäksi osaavan, auttavaisen ja välittävän työyhteisön, missä kehitetään yhdessä uutta. Viihtyvyys ja hyvä työilmapiiri ovat meille ykkösasioita ja olemme kaikki osa yhtä suurta perhettä. Taustatukena on vakaa ja pitkäikäinen yritys, missä tarjoamme mahdollisuuden luoda uraa ja kehittyä ammattilaisena. Meillä on myös hyvät työsuhde-edut, kuten liikuntasetelit, lounasedut sekä parhaimmat pikkujoulut ikinä.

Oletko etsimämme timanttinen tekstintuottaja? Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta 29.2.2020 mennessä ja kerro itsestäsi meille!

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointia hoitava Go On Jyväskylä, Hanna Kuusela, 044 334 6315, hanna.kuusela@go-on.fi.