(Poistunut julkaisusta)

Palvelukuljettajia kesätyöhön Pääkaupunkiseudulle
SOL Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018
Etsimme asiakkaillemme Pääkaupunkiseudulle kesäksi

PALVELUKULJETTAJIA

Työt sijoittuvat pääsääntöisesti klo 6-21 välille ja sisältävät tavarajakelua Pääkaupunkiseudun alueella. Reittien pituudet voivat vaihdella ja sitä kautta myös työpäivien pituudet vaihtelevat 5-10 tunnin välillä. Kyseessä on kokoaikatyö.

Omaat aurinkoisen ja omatoimisen asenteen sekä pidät itsenäisestä työskentelystä ja olet valmis myös kohtaamaan asiakkaan päivittäisessä työssä. Omaat riittävän fyysisen kunnon ja olet valmis liikkumaan ja nostelemaan paljon paketteja työpäivän aikana. Olethan valmis liikkumaan myös aivan Helsingin ydinkeskustan alueella, etkä pelkää tiukkojakaan aikatauluja työssä.
Haemme työntekijöitä niin Espoon, Vantaan kuin Helsingin alueelle, joten voit esittää toivomuksesi työskentelyalueesta hakemuksessasi.

Työn minimivaatimuksena on B-ajokortti. Työn asiakaspalveluhenkisyyden vuoksi katsomme eduksi kokemuksen asiakaspalvelutehtävistä.
Osa kuljetustehtävistä tapahtuu C-korttia vaativilla jakeluautoilla, joten jos sinulla on kuljettajan ammattipätevyys, digipiirturi ja mainittu C-ajokortti, niin jätä alla olevasta linkistä hakemusta meille.

Jätä hakemuksesi pikimmiten, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja työt alkavat touko-kesäkuun aikana. Työt jatkuvat jopa elokuun loppuun asti, joten kerrothan hakemuksessa myös mihin asti pystyisit sitoutumaan.

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOL:ssa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on SOL -konsernin tytäryhtiö. SOL on kansainvälisesti toimiva suomalainen perheyritys ja työllistää yli 13 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on sekä valtakunnallisesti, että paikallisesti toimivia yrityksiä. SOL Henkilöstöpalvelut Oy on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.