Palvelukoordinaattorin kesätyö - Oulu
Oulun sydänkeskus Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021
Oulun Sydänkeskus on sydäntauteihin ja niiden ennaltaehkäisyyn erikoistunut ihmisläheinen ja paikallinen lääkärikeskus, jonka toimipisteet löytyvät Oulusta, Rovaniemeltä ja Turusta. Koko Oulun Sydänkeskuksen toiminnan kantavana ajatuksena on ihmisten auttaminen sydänsairauden äärellä. Vastaanottoa Isokadulla pitää lähes 30 rautaista terveydenhuollon ammattilaista. Oulun Sydänkeskus on suomen suurin kardiologiaan erikoistunut lääkärikeskus.

Oletko iloinen asiakaspalvelun ammattilainen? Haluatko työskennellä kesän lääkärikeskuksen asiakaspalvelussa? Etsimme asiakasyrityksellemme, Oulun Sydänkeskukselle, reipasta ja toimeen tarttuvaa palvelukoordinaattoria. Työtä on noin 25 - 37,5 tuntia viikossa, työn määrä vaihtelee viikoittain. Työ alkaa toukokuussa 2021 ja kyseessä on vuokratyösuhde Eilakaislan kautta elokuun 2021 loppuun saakka, mutta työssä voi olla hyvä mahdollisuus pidempiaikaiseen jatkoon. 

Tehtävän kuvaus

Tehtävässäsi palvelukoordinaattorina huolehdit niin vastaanotolle saapuvien asiakkaiden palvelemisesta kuin puhelintiedusteluihin vastaamisesta. Teet ajanvarauksia, opastat ja rahastat asiakkaita ja kirjaat lähetteitä. Toimit vastaanottomme iloisena ja sinnikkäänä organisoijana, etkä hätkähdä tilanteita, joissa sinulla on monta rautaa tulessa. Työ onkin usein nopeatempoista eikä keskeytyksiltä vältytä, joten tässä tehtävässä ongelmanratkaisu- ja päätöksentekotaidot ovat tarpeen. Edellytämme joustavuutta työaikojen suhteen, koska työhön kuuluu niin ilta- kuin päivävuorojakin.

Toivomme sinulta

Toivomme sinulta ennen kaikkea upeaa palveluasennetta asiakkaitamme kohtaan. Haluat palvella jokaisen asiakkaan viimeistä piirtoa myöten hyvin! Työ vaatii myös paineensietokykyä sekä kokonaisuuksien hyvää hallintaa kiireenkin keskellä. Tehtävässä edellytetään hyvää tietoteknistä osaamista ja kykyä ottaa uusia järjestelmiä haltuun nopeasti. Eduksi katsomme aiemman työkokemuksen toimistotehtävien parissa sekä terveydenhoitoalan koulutuksen, mutta huomioimme myös muunlaisen taustan omaavat henkilöt.  

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän yhdessä Suomen suurimmista kardiologiaan erikoistuneista lääkärikeskuksista. Tueksesi saat iloisen ja auttavaisen tiimin sekä kattavan perehdytyksen. Tämä on huippumahdollisuus sinulle, joka nautit asiakaspalvelutyöstä ja haluat päästä mukaan nuorekkaan yrityksen kasvuun! 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjut Malila, puh. 030 6090 641/ etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 25.2. klo 14 -15 ja 10.3. klo 9 - 10 välisenä aikana.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 14.3.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot