Palvelukoordinaattori
Mehiläinen Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2021

Haemme nyt dynaamiseen ja menestyvään joukkoomme

Palvelukoordinaattoria pääkaupunkiseudulle vakituiseen työsuhteeseen

Tehtävässäsi vastaat Kotipalvelu Mehiläisen kotihoidon kokonaisvaltaisesta tuottamisesta ja kehittämisestä. Tehtävässä korostuu sosiaali- ja terveyspalvelualan ammatillinen osaaminen ja sosiaali- ja hoivapalveluiden monipuolinen tuntemus. Kotipalvelu Mehiläisen tarjoaman Kotihoidon toiminta-ajatuksena on tuottaa laadukkaita asiakaslähtöisiä palveluita asiakkaan yksilöllisyyden huomioon ottaen.

Päivittäiset tehtäväsi koostuvat aina vuorosuunnittelusta asiakasrajapinnassa toimimiseen. Palvelukoordinaattori toimii palveluesimiehen oikeana kätenä, joka osallistuu vuorosuunnitteluun sekä ohjaa hoitajien työskentelyä. Olet aktiivinen osa niin uusien asiakkaiden hankinnassa kuin olemassa olevien asiakkuuksien laadun varmistajana. Tehtäviisi kuuluvat uusien työntekijöiden rekrytointi, palvelun kehittäminen ja myyntityö sekä aktiivinen yhteydenpito julkisen ja yksityisen sektorin asiakasyksikköihin ja -organisaatioihin.

Sinulta odotamme:
- Sosiaali- ja terveysalan tutkintoa
- Vähintään kolmen vuoden työkokemusta kotihoidosta
- Kokemusta ja näyttöä itsenäisestä projektityöskentelystä laajojen ja moninaisten projektien läpiviemiseksi
- Myyntiosaamista ja -henkisyyttä
- Usean vuoden kokemusta yhteistyöstä tai työskentelystä kuntasektorin eri tahojen kanssa

Asetamme työllemme korkeat laatukriteerit ja haluamme seistä tämän takana jatkossakin. Olet siis työstäsi motivoitunut tiimipelaaja ja olet halukas antamaan parhaan panoksesi asiakkaallesi ja kollegoillesi. Olet tärkeä voimavara tiimissämme. Pystyt toimimaan luontevasti palveluroolissa ja sinulla on hyvät valmiudet työsi itsenäiseen organisointiin. Odotamme, että työskentelet asiakaslähtöisesti ja osaat ajatella asioita myös yrityksen kannalta. Otat vastuun työstäsi ja kykenet työskentelemään joustavasti ja varmalla otteella myös hektisellä hetkellä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän, kannustavan palkkauksen sekä mukavan ja innostavan tiimin työsi tueksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Niko Rantonen 044 772 8680, ma ja ke 13-14, niko.rantonen@mehilainen.fi 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1424422
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.2.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Sitratori