(Poistunut julkaisusta)

Palvelukoordinaattori
Mehiläinen Kotipalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.12.2020

Haemme nyt dynaamiseen ja kasvavaan joukkoomme

PALVELUKOORDINAATTORIA

Turun toimipisteeseemme.

Päivittäiset tehtäväsi koostuvat aina vuorosuunnittelusta myynnillisiin tehtäviin. Palvelukoordinaattori toimii avustajien ja hoitajien yhteyshenkilönä, joka osallistuu vuorosuunnitteluun sekä ohjaa hoitajien ja avustajien työskentelyä. Olet aktiivinen osa niin uusien asiakkaiden hankinnassa kuin olemassa olevien asiakkuuksien laadun varmistajana. Tehtäviisi kuuluvat uusien työntekijöiden rekrytointi, myyntityö sekä aktiivinen yhteydenpito asiakkaisiin ja työntekijöihin.

Työaika on pääsääntöisesti arkena klo 8-16.

Tehtävässäsi vastaat oman alueesi palveluiden tuottamisesta ja kehittämisestä yhdessä työparisi tai tiimisi kanssa. Tehtävässä korostuu sosiaali- ja terveyspalvelualan tuntemus, mutta hallinnossamme on osaajia eri aloilta. Kotipalvelu Mehiläisen tarjoamien palveluiden toiminta-ajatuksena on tuottaa laadukkaita asiakaslähtöisiä palveluita asiakkaan yksilöllisyys huomioon ottaen.

Asetamme työllemme korkeat laatukriteerit ja haluamme seistä tämän takana jatkossakin. Olet siis työstäsi motivoitunut tiimipelaaja ja olet halukas antamaan parhaan panoksesi asiakkaillesi ja kollegoillesi. Olet tärkeä voimavara tiimissämme. Pystyt toimimaan luontevasti palveluroolissa ja sinulla on hyvät valmiudet työsi itsenäiseen organisointiin. Odotamme, että työskentelet asiakaslähtöisesti ja osaat ajatella asioita myös yrityksen kannalta. Otat vastuun työstäsi ja kykenet työskentelemään joustavasti ja varmalla otteella myös hektisellä hetkellä.

Sinulta odotamme:
- Kokemusta ja näyttöä itsenäisestä projektityöskentelystä sekä tiimityöstä
- Henkilökohtaisen avun palvelun tuntemusta
- Myyntiosaamista ja -henkisyyttä
- Sosiaali- ja terveysalan tutkintoa tai muuta soveltuvaa tutkintoa
- Aikaisempi esimieskokemus katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän, kannustavan palkkauksen sekä mukavan ja innostavan tiimin työsi tueksi.

Lisätietoa meistä löydät osoitteesta http://www.mehilainen.fi/palvelut-kotiin-kotipalvelu-mehilainen

Haethan viimeistään 15.1.2021 mennessä. Etenemme rekrytoinnissa heti sopivan ehdokkaan löytyessä. Odotamme jo yhteydenottoasi!

Lisätietoja tehtävästä antaa Palvelupäällikkö Sari Koskivuori sähköpostilla sari.koskivuori@mehilainen.fi.