(Poistunut julkaisusta)

Palvelukoordinaattori
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2020

Etsimme nyt osa-aikaista PALVELUKOORDINAATTORIA asiakkaallemme Lassila & Tikanojalle Hämeenlinnan toimipisteelle.

Palvelukoordinaattorina tehtävänäsi on olla kiinteistöpalvelujen tuotannon tukena avustaen erilaisissa hallinnollisissa tehtävissä. Pidät huolta muun muassa siitä, että avainten hallinta on hanskassa ja autopaikkojen vuokrasopimukset ovat ajan tasalla. Kohtaat asiakkaita kasvotusten, sähköisesti tai puhelimitse välittyen iloinen asiakaspalveluasenteesi.

Oletko näppärä eri järjestelmien kanssa? Olet myös taitava priorisoimaan tehtäviä eikä usean homman yhtäaikainen pyörittäminen saa rukkasiasi putoamaan? Pystytkö kovan kiireen ja paineen alla työskentelemään kylmäpäisen tarkasti ja huolellisesti asiakasystävällistä palveluasennetta unohtamatta?

Mikäli vastaus edellä mainittuihin kysymyksiin on kyllä ja takuuna osaamisestasi on esimerkiksi kaupallisen alan koulutus ja cv:ssä jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa heti ilmoituksesta löytyvän hakulinkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Liimatta, p. 044 496 0964, jukka.liimatta@eezy.fi