(Poistunut julkaisusta)

Palvelukoordinaattori
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2020

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen! Toimintamme kasvaessa haemme nyt dynaamiseen ja menestyvään joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen

PALVELUKOORDINAATTORIA

Mehiläisen henkilöstöpalveluiden lähihoitajavuokraukseen Helsingin toimistolle.

Tehtävässäsi vastaat yhdessä kollegoidesi kanssa Mehiläisen henkilöstöpalveluiden hoitajavuokrauksen liiketoimintaosa-alueella lähihoitajien vuokraamisesta ja rekrytoinnista. Toimit kiinteässä yhteistyössä kunnallisten ja yksityisten palveluntilaajien kanssa ja markkinoit palvelujamme aktiivisesti.

Tehtäviisi kuuluu huolehtia asiakkaistasi ja hoitajistasi, myydä aktiivisesti palveluitamme uusille asiakkaille, rekrytoida ja sitouttaa alan parhaita tekijöitä, kasvattaa ja parantaa palveluitamme kannattavasti sekä varmistaa ja kehittää hoitajien osaamista.

Katsomme eduksi sosiaali- ja terveyspalvelualan monipuolisen tuntemuksen ja mahdollisen kokemuksen vastaavasta työstä.

Odotamme sinulta:
- Soveltuvaa sosiaali- ja terveydenhuoltoalan korkeakoulututkintoa
- Matkustusvalmiutta valtakunnallisesti
- Hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Katsomme eduksi hyvän englannin ja ruotsin kielen suullisen taidon.

Asetamme työllemme korkeat laatukriteerit ja haluamme olla asiakkaidemme ensisijainen valinta sekä toimialan tunnustettu edelläkävijä. Asiakaslähtöinen työskentely on sinulle luontevaa ja pidät hyvää asiakaskokemusta tärkeänä. Myyntihenkisyys ja halu menestyä on osa sinua! Olet siis työstäsi motivoitunut tiimipelaaja ja olet halukas antamaan parhaan panoksesi asiakkaallesi ja kollegoillesi. Olet tärkeä voimavara tiimissämme etkä pelkää laittaa "käsiäsi saveen." Pystyt toimimaan luontevasti palveluroolissa ja sinulla on hyvä kyky itsesi johtamiseen. Olet vastuuntuntoinen ja luotettava. Kykenet priorisoimaan ja delegoimaan tehtäviä. Omaat hyvät tietotekniset taidot eikä Microsoft Office -työkalut ole sinulle vieraita.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän, kannustavan palkkauksen sekä mukavan ja innostavan tiimin työsi tueksi. Mehiläisessä pääset kasvamaan raudanlujaksi ammattilaiseksi. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja henkilöstöämme. Ketterän mallin ja matalan hierarkian avulla työntekijöiden kehitysideat voidaan ottaa kokeiluun nopeallakin aikataululla.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän, kannustavan palkkauksen sekä mukavan ja innostavan tiimin työsi tueksi. Lisätietoa meistä löydät osoitteesta: https://www.mehilainen.fi/kunnille/hoitajavuokraus

Innostuitko? Hae tehtävään lähettämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmän kautta viimeistään 24.11.2020 mennessä. Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Mari Heikkilä sähköpostitse mari.heikkila@mehilainen.fi