(Poistunut julkaisusta)

Palvelukoordinaattori
Certego Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2020

CERTEGO on ASSA ABLOYn omistama, Suomen suurin ja Pohjoismaiden johtava lukitus- ja turvallisuusratkaisuja tarjoava yritys. Toteutamme ammattitaidolla asiakkaan liiketoimintaan integroituvia turvallisuusratkaisuja ja varmistamme, että ratkaisumme toimivat luotettavasti ja katkoksitta, aina ja kaikkialla. Siksi etsimme palvelukseemme alan huippuosaajia monipuolisiin lukitus- ja turvallisuusalan tehtäviin. CERTEGOlla on 80 toimipaikkaa Pohjoismaissa, yli 1200 työntekijää ja liikevaihto yli 200 milj.€. Lue lisää www.certego.fi

 

Haemme palvelukoordinaattoria arviolta vuoden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen Lahteen äitiysloman sijaisuuden ajaksi!


Tehtäviin kuuluu yksikön monipuoliset tehtävät hallinnon, huollon ja projektoinnin tukena. Autat myymälässä asiakaspalvelussa ja avainhallinnassa, valmistelet työkeikkoja mm. keräämällä tarvikkeita, sarjoittamalla lukkoja ja tekemällä avaimia. Otat lisäksi tavaroita vastaan ja huolehdit ne oikeille paikoille varastossa.

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä huollon, projektoinnin ja myynnin kanssa varmistaen asiakkaille korkealaatuisen palvelutuotannon.  Työskentelet tehtävässäsi myös suorassa asiakaskontaktissa ja nautit asiakaspalvelusta, niin sisäisestä kuin ulkoisestakin.

Jotta menestyt tehtävässä, tulee sinulla olla halu kehittyä ja kehittää. Tarvitsemme tehtävään innokkaan, motivoituneen ja palvelualttiin työntekijän, joka kestää aika ajoin hektistäkin toimintaympäristöä. Toivomme, että olet näppärä järjestelmien kanssa ja opit uusia asioita nopeasti. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi turvallisuusalalta, mutta koulutustakin tärkeämpänä pidämme aitoa motivaatiota ja halua kehittyä hallinnollisissa tehtävissä.

Eduksesi katsomme ehdottomasti NAV-toiminnanohjausjärjestelmän tuntemuksen. Lisäksi jos lukitus- ja/tai turvallisuusala on sinulle ennestään tuttu, olisi se mahtavaa!

Haemme ammattitaitoista, oma-aloitteista ja vastuullisesti toimivaa ammattilaista. Tehtävässä edellytetään viranomaisten myöntämää turvasuojaajakorttia, jota varten sinulla tulee olla nuhteeton, rikosrekisteritöntä tausta.

Certego tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä mukaan alan johtavan yrityksen kasvutarinaan, kehittää omaa ammattiosaamistasi yhdessä alan huippuammattilaisten kanssa laadukkaan perehdytyksen ja jatkuvan kouluttamisen ansiosta. Saat myös käyttöösi ePassin monipuoliset liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut vuosittain sekä kattavan työterveyshuollon.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera otsikolla ”palvelukoordinaattori Lahti” sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@certego.fi 30.10.2020 mennessä.

Paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä, joten haastattelut aloitetaan jo hakuprosessin aikana.