(Poistunut julkaisusta)

Palvelukoordinaattori
CSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2020

Kiinnostavatko koulutuksen toimiala, data, tiedolla johtaminen ja ehkäpä IT-järjestelmätkin? Jos nyökkäilet myönteisesti, saatat olla uusi palvelukoordinaattorimme CSC:n koulutussektorille tarjoamiin tietopalveluihin. 

Kasvava CSC (IT Center for Science) - Tieteen tietotekniikan keskus, toteuttaa laajasti palveluita ja projekteja tutkimuksen, koulutuksen, kulttuurin ja julkishallinnon asiakkaille. Olemme suomalainen, valtion ja korkeakoulujen omistama, voittoa tavoittelematon organisaatio, jonka tavoitteena on luoda parhaat puitteet asiakkaidemme toiminnalle. Me vahvistamme asiakkaittemme menestymistä ja teemme työtä, jolla on yhteiskunnallinen merkitys.
 

Haemme oma-aloitteista ja kehittämisorientoitunutta palvelukoordinaattoria 

  • toimimaan kehityspäällikön tukena koulutukseen liittyvissä tiedolla johtamisen palveluissa, esimerkiksi opetushallinnon tilastopalvelu Vipusessa
  • koordinoimaan ryhmän raportointi- ja kehitystehtäviä
  • valmistelemaan ja organisoimaan palvelun ohjausryhmien tapaamisia ja sisältöjä
  • tukemaan ryhmän sisäisessä viestinnässä


Palvelukoordinaattorin roolissa osallistut myös muihin hallinnollisiin ja operatiivisiin tehtäviin, ja olet aktiivinen toimija ryhmän palvelujen ja toimintatapojen kehittämisessä. 
 

Uudelta palvelukoordinaattorilta odotamme 

  • organisointikykyä, järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta
  • oma-aloitteista ja avointa työskentelyotetta
  • kykyä ja motivaatiota työskennellä teknisten järjestelmien ja ongelmanratkaisun parissa
  • hyviä suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja
  • vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
  • kiinnostusta datatuotteisiin ja niiden kehittämiseen

 

Edellytämme lisäksi halua ja kykyä työskennellä asiakasrajapinnassa. Asiakastyössä toimimme suomen kielellä. 

Vahvuudeksi katsomme Vipunen-palvelun ja koulutuksen toimialan tuntemuksen sekä aikaisemman kokemuksen raportointi-, analytiikka- ja tilastopalveluista tai datan kanssa työskentelystä.  

Sopiva tausta palvelukoordinaattorille on soveltuva ammattikorkeakoulu- tai yliopistotutkinto esim. informaatioteknologiasta, viestinnästä tai kaupalliselta alalta. Tehtävä voi sopia myös vastavalmistuneelle tai valmistumisvaiheessa olevalle opiskelijalle, jolla on jo jonkin verran työkokemusta ja näyttöjä vastaavantyyppisistä tehtävistä.

Työnkuva määrittyy tarkemmin yhteistyössä ryhmän ja uuden palvelukoordinaattorin kanssa, ja voi koskea myös muita koulutussektorille suunnattuja palveluja.

Tavoitteenamme on, että viihdyt ja kasvatat osaamistasi CSC:llä asiantuntijoidemme tukemana. Tarjoamme sinulle näkymän valtakunnalliseen koulutuksen tiedolla johtamisen kokonaisuuteen, mukavan työyhteisön, vakituisen työsuhteen ja hyvät henkilöstöedut.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään ti 16.6.2020, rekrytointisivustomme kautta osoitteessa www.csc.fi/rekry. Haastattelemme hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä. Tervetuloa joukkoomme!