(Poistunut julkaisusta)

Palvelukoordinaattori
Skanska

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Haemme vahvistusta palvelukoordinaattoritiimiin Helsinkiin

Palvelukoordinaattorina pääset tekemään monipuolisia tehtäviä osana Skanskan pääkonttorin palvelutiimiä. Vastuullasi on järjestää erikokoisia henkilöstötapahtumia ja -tilaisuuksia. Avustat yksiköitämme erilaisissa asioissa, kuten esitysaineistojen muokkauksissa, työpaikkailmoitusten julkaisemisessa ja intranetsivujemme päivityksissä, joissa alustana on Episerver. Hyödynnät työssäsi erilaisia järjestelmiä ja ohjelmistoja, kuten Webropolia, Apsista ja O365:ttä.

Menestyt tässä tehtävässä, koska kykenet pitämään lukuisat langat käsissäsi. Teet tehtäväsi itsenäisellä otteella, joskin läheisessä yhteistyössä lukuisten sisäisten asiakkaidemme ja kollegoidesi kanssa. Yhdessä tiimimme varmistaa, että arki toimistolla sujuu: Autat tilanteen mukaan kollegoitasi myös muissa tehtävissä ja osallistut vastikään perustetun tiimimme toiminnan kehittämiseen. Työnkuvaa tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan, minkä lisäksi tiimin kokonaistilanne vaikuttaa kulloinkin työpöydälläsi oleviin tehtäviin.

Mitä toivomme sinulta?

  • vankkaa kokemusta tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämisestä
  • oma-aloitteisuutta, organisointitaitoa ja järjestelmällistä työskentelyotetta
  • priorisointitaitoa ja kykyä mukautua nopeasti muuttuviin tilanteisiin
  • monipuolista IT- ja järjestelmäosaamista
  • asiakaspalveluhenkisyyttä ja vuorovaikutustaitoja
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • aktiivisuutta ja rohkeutta tarttua asioihin
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä osana palveluhenkistä tiimiä? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 13.10.2019 mennessä klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta. Hae heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja olemme yhteydessä hakijoihin mahdollisimman pian.

Palveluvastaava Päivi Tiittanen (p. 040 774 9999) kertoo mielellään lisää tehtävästä ja tiimistämme. Tavoitat Päivin puhelimitse pe 4.10. klo 11-11.45 ja ma 7.10. klo 10-10.45. Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Key words: office assistant, administrative, service coordinator
Asiasanat: toimistoassistentti, assistentti, sihteeri, hallinto: