(Poistunut julkaisusta)

Palvelukoordinaattori
Siemens Healthcare Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019

Palvelukoordinaattori, Siemens Healthcare Oy

Olisitko kiinnostunut työskentelemään monipuolisissa asiakastuen tehtävissä johtavassa terveysteknologian yrityksessä?  Haemme Palvelukoordinaattoria osaksi dynaamista ja kasvavaa digitaalisten palveluiden asiakastuen tiimiämme Espoon Perkkaalle.  

Siemens Healthineers on johtava terveysteknologiayritys, joka jatkuvasti kehittää tuoteportfoliotaan diagnostisen kuvantamisen ja laboratoriodiagnostiikan ydinalueillaan. Siemens Healthineers kehittää aktiivisesti myös digitaalisia terveyspalveluitaan ja terveydenhuollon konsultointipalveluitaan kansainvälisesti. Talousvuonna 2018, joka päättyi 30. syyskuuta 2018, Siemens Healthineersin liikevaihto ylsi 13,4 miljardiin euroon ja yhtiön oikaistu liikevoitto oli 2,3 miljardia euroa. Siemens Healthineersillä on maailmanlaajuisesti noin 50 000 työntekijää. Siemens Healthcare Oy työllistää 120 ihmistä Suomessa, Latviassa, Virossa ja Liettuassa. Lue lisää yrityksestä osoitteessa www.healthcare.siemens.fi .

Mitkä ovat ensisijaiset vastuualueeni? 

Tehtävässä toimit yhteyshenkilönä digitaalisten palveluiden asiakkaillemme, käsittelet palvelupyyntöjä ja tarjoat tukea asiakkaillemme. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu raportointia, palvelupyyntöjen ylläpitoa ja laskutusta. Lisäksi laadit ja lähetät teknisiä raportteja asiakkaillemme.

Toimit läheisessä yhteistyössä kollegoiden, asiakkaiden sekä Euroopan tukiorganisaation kanssa. Lisäksi sinulla tulee olemaan tärkeä rooli asiakaspalvelun kehittämisessä, jotta voimme tukea asiakkaitamme vieläkin paremmin tulevaisuudessa.

Mitä odotamme sinulta?

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on aiempaa kokemusta terveydenhuollon parista ja aito kiinnostus asiakaspalveluun. Omaat hyvät tiimityöskentelytaidot ja haluat kehittää itseäsi. Tunnet halua kehittää toimintaa ja pystyt asiakkaan kanssa pitkäjänteiseen yhteistyöhön.

Lisäksi edellytämme sinulta:

  • Aiempaa kokemusta terveysteknologian tai terveydenhuollon alalta, erityisesti kuvantamisen (PACS) ratkaisuosaaminen katsotaan eduksi
  • Sinulla on aikaisempaa kokemusta terveydenhuollon potilastietojärjestelmien (kuvantaminen, potilastyö, hallinto, raportointi) kehittämisestä ja käytöstä
  • Hyvä osaaminen tietoteknisistä palveluista ja niiden kehittämisestä, lisäksi tarvitset terveydenhuollon IT-ympäristöjen perusosaamisen
  • Omaat perustiedot modernista palvelunhallinnasta, erityisesti ITIL
  • Microsoftin työkalujen / SAP-järjestelmän tuntemus on eduksi
  • Oma-aloitteista, tarkkaa ja vastuullista työotetta
  • Erinomaisia yhteistyö- ja neuvottelutaitoja
  • Suomen ja englannin kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle haastavan, monipuolisen ja vastuullisen työn kehittyvässä organisaatiossamme. Meillä pääset työskentelemään asiantuntevan ja kansainvälisen tiimin kanssa, mielenkiintoisella terveydenhuollon alalla ensiluokkaisten tuotteiden ja merkittävien asiakkaiden parissa.

Mitä muuta minun tarvitsee tietää?

Luo itsellesi henkilökohtainen hakijaprofiili ja lähetä hakemuksesi 16.9.2019 mennessä.

Yhteystiedot

Lisätietoja varten, otathan yhteyden rekrytoivaan esimieheemme: Tuomas Otala, Country Manager, Digital Services, Finland & Baltics, +358 50 436 1123.