(Poistunut julkaisusta)

Palvelukoordinaattori
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2019

Haemme asiakkaallemme Rastor Oy:lle PALVELUKOORDINAATTORIA Kuopioon.

Rastor on aidosti valtakunnallisesti toimiva koulutus- ja valmennusorganisaatio, jonka tavoitteena on parantaa työelämälähtöisten asiakasratkaisujensa avulla asiakkaan organisaation suorituskykyä. Rastorilla on myös järjestämislupa noin 20 ammatti- ja erikoisammattitutkintoon.  

Palvelukoordinaattorina tulet työskentelemään asiakasrajapinnassa. Työtehtäviisi kuuluu mm. vastuu koulutusryhmien koordinoinnista ja opiskelijahallinnosta. Lisäksi huolehdit tilavarauksista, koulutuspäivien palautekyselyistä sekä muista toimistotöistä. Hakijan taustan mukaan työ voi sisältää myös esim. oppilaanohjausta.

Hakemamme henkilö omaksuu ja ottaa käyttöön uusia järjestelmiä nopeasti ja on omatoiminen, itsenäiseen työhön kykenevä. Työssä menestyminen vaatii myös yhteistyökykyä ja tiimityöskentelytaitoa sekä tarkkuutta. Eduksi katsomme kaupallisen alan koulutuksen sekä monipuolisen työkokemuksen.

Työt alkavat elokuun puolivälissä ja jatkuvat toukokuun loppuun 2020. Työsopimus tehdään määräaikaisena RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n kautta, tähdäten kuitenkin vakituiseen työsuhteeseen yrityksen omille kirjoille. Työtä on aluksi vähintään 20h/vko.

Mikäli olet asiakaspalveluhenkinen, joustava sekä positiivisella asenteella varustettu, jätä hakemus pian! Haku päättyy 14.7.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n rekrytointivastaava Hanna-Kaisa Halttunen puh. 044 797 8718 (ark. 8-16)

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.