(Poistunut julkaisusta)

Palvelukoordinaattori
Go On Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2019
Rekrytoimme asiakkaallemme positiivisen asenteen omaavaa sekä ruotsin kielen taitavaa

2 PALVELUKOORDINAATTORIA

Multiskill-tiimiin Helsingin Länsi-Pasilaan.

Työssäsi palvelet eri alojen asiakkaita puhelimitse ja sähköpostitse. Työhön kuuluu myös laskutuksen ja reklamaatioiden hoitoa sekä erilaisia back office -tehtäviä.
Eduksi tehtävässä on reklamaatioiden käsittelytaidot sekä mielenkiinto elintarviketuotteisiin.

Työssä menestyminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, järjestelmällisyyttä, hyviä IT-taitoja ja kykyä pitää useammatkin langat käsissä samaan aikaan. Aiempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan eduksi. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, pidät työssä onnistumisesta ja sinulla on hyvä tilannetaju.
Suomen ja ruotsin kielen taito edellytetään, eduksi katsotaan englannin kielen osaaminen.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen, kattavan perehdytyksen työhösi sekä jatkuvan koulutuksen ja valmennuksen, jotta pystyt suoriutumaan erinomaisesti ja kehittymään työssäsi. Tarjolla on myös loistavat etenemismahdollisuudet.

Työ on aluksi vuokratyösuhde, josta on mahdollisuus rekrytoitua asiakkaan omille kirjoille. Työaika on 20-37,5h/viikko ja työajat ovat arkisin kello 9-16 välillä, mutta joustavuutta kaivataan.
Työn aloitusaika on viikolla 28.

Mikäli olet etsimämme iloinen ja asiakaspalveluhenkinen tekijä, täytä hakemus jo tänään ja liitä mukaan CV oheisen linkin kautta. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot arkisin klo 8.30 – 16.30 Go On Helsinki, puh. 020 776 7663.
Sähköpostitiedustelut: helsinki@go-on.fi.

Huomioithan, että emme käsittele sähköpostihakemuksia.