(Poistunut julkaisusta)

Palvelukoordinaattori
Markkinointi-instituutti

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

Etsimme joukkoomme uutta kollegaa, joka nauttii sekä asiakaspalvelusta että toimistotyöstä.

Yhtenä palvelukoordinaattoreistamme luovit monen samanaikaisen projektin parissa. Viihdyt roolissasi, jos olet työskentelytyyliltäsi oma-aloitteinen ja aktiivinen etkä kaihda rutiineja. Arjen työssä sinulle on hyötyä hyvistä vuorovaikutus- ja tiimityötaidoista ja siitä, että pystyt ottamaan uusia järjestelmiä käyttöösi vikkelästi.

Palvelukoordinaattorin toimenkuvaan kuuluvat koulutusten käytännön järjestely ja koordinointi, yhteydenpito aikuisopiskelijoidemme kanssa, koulutustoteutusten seuranta ja raportointi, sähköisten oppimisympäristöjen käyttäminen ja opiskelijatietojen hallinta ja seuranta.

Voit olla koulutukseltasi esimerkiksi merkonomi tai tradenomi. Myös ammatillisiin tutkintoihin liittyvästä tai pedagogisesta osaamisesta on hyötyä työssä. Tiettyä koulutustaustaa tärkeämpää on kuitenkin kiinnostus auttaa aikuisia opiskelijoitamme uudistamaan osaamistaan ja menestymään työelämässä; perehdytämme sinut kyllä koulutuksen maailmaan.

Meillä on huippumodernit, ergonomiset työtilat metroradan varrella Tapiolassa. Saat käyttöösi ajanmukaiset työvälineet sekä Markkinointi-instituutin ja Rastorin 130-päisen henkilöstön tuen menestyäksesi tehtävässäsi asiakkaidemme auttajana.

Voit kysyä lisätietoja tehtävästä puhelimitse liiketoimintapäällikkö Päivi Lepistöltä keskiviikkona 15.5. klo 15.30–17.30 tai perjantaina 17.5. klo 13–15. Päivin tavoitat numerosta 050 401 4438.

Lähetä hakemuksesi, cv:si ja palkkatoiveesi sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@markinst.fi 22.5.2019 mennessä.