(Poistunut julkaisusta)

Palvelukoordinaattori
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2019

Meillä tehdään kestävää työtä ja parempaa maailmaa hyvällä fiiliksellä! Haemme nyt reippaaseen tiimiimme

 

PALVELUKOORDINAATTORIA HELSINKIIN TAI TAMPEREELLE!

 

Oletko näppärä eri järjestelmien kanssa ja sinulla on hyvä laskupää? Lisäksi olet taitava priorisoimaan tehtäviä eikä usean homman yhtäaikainen pyörittäminen saa päätäsi sekaisin? Pystytkö kovan kiireen ja paineen alla työskentelemään kylmäpäisen tarkasti ja huolellisesti, mutta asiakasystävällistä palveluasennetta unohtamatta?

  

Etsimme palvelukoordinaattoria vastaamaan muun muassa laskutuksesta, sopimushallinnasta ja raporttien oikeellisuudesta. Käytännössä pidät huolta siitä, että laskutusmateriaalit ja ostolaskut liikkuvat oikein ja ajallaan, tulot ja kulut kohtaavat kuukausittain, sopimusmuutokset on tehty ajallaan ja toimintaa tukevat raportit ovat ajantasaisia.

 

Mitä tarvitset

  • Erinomainen järjestelmien ja toimisto-ohjelmien käyttötaito
  • Kaupallinen koulutus
  • Kiinteistöpalveluiden tuntemus plussaa
  • 2-5 vuoden kokemus taloushallinnon tehtävistä, jota siivität iloisella asiakaspalveluasenteella.
  • Suomen suullinen ja kirjallinen taito välttämätön, englannin kielen taito katsotaan eduksi

 

Jos yllä mainitut vaatimukset kolahtivat sinuun saatat hyvinkin olla etsimämme uusi palvelukoordinaattori!

 

Tarjoamme sinulle itsenäisen vastuualueen, huippukollegat ja vastuullisen työn kiinteistöpalvelun maailmassa. Voit työskennellä joko pääkonttorillamme Helsingissä tai toimistollamme Tampereella. Meillä pääset tekemään kiinteistöpalveluiden yksiköistä entistä tehokkaampia! Omasta mielestämme olemme poikkeuksellisen ketteriä ja aikaansaavia, ja työyhteisössämme otamme rentouden vakavasti. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, osaamisen kasvattamiseen ja esimiestyön kehittämiseen.

 

Kuulostaako sopivalta pestiltä? Täytä hakemuksesi nettisivujemme kautta mahdollisimman pian, viimeistään 24.3. mennessä. Älä kuitenkaan suotta aikaile, sillä olemme valmiit lyömään kättä päälle kun sopiva henkilö löytyy. Jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä saat osoitteella rekry@lassila-tikanoja.fi.