(Poistunut julkaisusta)

Palvelukoordinaattori
Taloushallintopalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2018

Haemme esimiestä tiimiin, joka vastaa Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimialan laskutus-, myyntireskontra- ja perintätehtävien hoitamisesta ajallaan ja oikein. Tiimi huolehtii myös Soten kirjanpidon täsmäyksistä, sisäisen laskennan ajojen hoitamisesta sekä erilaisista toimialalle tuotettavista erillispalveluista kuten esimerkiksi maksukattolaskennasta.

Soten myynnin, kirjanpidon ja erillispalveluiden tiimissä työskentelee tällä hetkellä noin 20 henkilöä. Lähiesimiehenä johdat ja kehität tiimisi työtä sekä vastaat mm. perehdytyksestä ja työn organisoinnista. Lisäksi olet asiantuntijana mukana erilaisissa projekteissa ja asiakasyhteistyössä.

Palvelukoordinaattorina osallistut myös tiimisi perustyön tekemiseen.

Tutkintovaatimuksena on soveltuva AMK-tutkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteen tutkinto. Koulutuksen ohella luemme eduksi kokemuksen taloushallinnon tehtävistä ja esimiestyöstä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä ja myönteistä suhtautumista jatkuvaan kehittämiseen.

Tarjoamme Talpassa monipuolisen esimiestehtävän, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi ja tiimin toimintaa. Yhteistyö sosiaali- ja terveystoimialan kanssa on tiivistä.

Talpa on kiinnostava näköalapaikka pääkaupungin talouteen ja järjestelmiin. Viihtyisät toimitilat ja mukavat kollegat sijaitsevat Sörnäisissä.

Hakemukset jätetään sähköisesti eRekryn kautta. Hakuavain 44-20-18 ohjaa suoraan ilmoitukseen. Hakuaika päättyy 10.12.2018 kello 16.00.