(Poistunut julkaisusta)

Palvelukoordinaattori
Poolia Suomi Oy / CGI Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2018

CGI Suomi Oy

CGI (Consultants to Government and Industry) tarjoaa palveluja it:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Luomme mahdollisuuksia tulokselliseen toimintaan kaikille sidosryhmillemme. Olemme sitoutuneita auttamaan asiakkaitamme saavuttamaan liiketoiminnalliset tavoitteensa, tarjoamaan asiantuntijoillemme palkitsevan uran sekä tuottamaan osakkeenomistajillemme merkittäviä tuottoja. CGI:n palveluksessa on 73 000 asiantuntijaa sadoissa toimipisteissä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Euroopassa sekä Aasian ja Tyynenmeren alueilla.

Esittely

Pidätkö asiakaspalvelusta, mutta viihdyt myös tarkkuutta vaativissa tehtävissä? Haluatko työskennellä itsenäisesti, mutta samalla kuitenkin osana energistä Elinkaaripalveluiden tehotiimiä? Jos, niin saatat olla etsimämme asiakasvastuullinen Palvelukoordinaattori!

Työtehtävät

Työtehtäviisi kuuluvat laitetilausten käsittely sekä tilaus-toimitusprosessista ja koko laitteen sopimuselinkaaresta vastaaminen.

Kyseessä on enimmäkseen työasemien, eli pöytäkoneiden, kannettavien ja muiden oheislaitteiden tilausten ja -tiedustelujen vastaanotto, tilausten syöttäminen, seuranta ja raportointi nimettyjen yritysasiakkaiden osalta sekä myös säännöllinen yhteydenpito asiakaskontakteihin ja kumppaneihin.

Vastaat laitekannan ylläpidosta sekä yhteistyön toimivuudesta ja osallistut em liittyviin palavereihin. Tilanteen kartoittaminen, tavoitteiden määrittely ja seuranta sekä reklamaatioiden käsittely kuuluvat myös vastuullesi. Työssä käytetään useita eri sovelluksia; omia, yhteistyökumppaneiden, sekä asiakkaiden.

Työskentelet osana tiimiä, mutta työssä vastaat kuitenkin hyvin itsenäisesti omista asiakkuuksistasi.

Edellytykset

Tehtävän kannalta on oleellista, että työskentelet itseohjautuvasti, viihdyt tarkkuutta ja huolellisuutta vaativissa tehtävissä sekä kommunikoit sujuvasti asiakasrajapinnassa myös englannin kielellä!

Tehtävässä menestymistä edistää tietotekniikan tai liiketalouden koulutustausta sekä työkokemus esim. tilaus-toimitusketjun eri vaiheista tai ICT-alalta infratuen parista, sillä IT-kokonaispalveluprosessin ymmärtäminen laitteiden, huoltojen ja sopimusten näkökulmasta on merkittävä etu.

Edut

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden toimia isossa, kansainvälisessä ja alallaan tunnetussa asiantuntijaorganisaatiossa erittäin hyvien yhteyksien päässä Helsingin Pitäjänmäessä. Lisäksi saat yhtenäisen ja osaavan tiimin tuen, miellyttävän työympäristön sekä mahdollisuuden oman osaamisen kehittymiseen. Pystyt myös pitkälti omalla toiminnallasi ja asenteellasi vaikuttamaan pitkäjänteiseen urakehitykseen. Työtehtävä itsessään tarjoaa mahdollisuuden päästä näkemään ja oppimaan merkittävien kansainvälisten organisaatioiden IT-infran toimintaa sekä rakennetta!

Lisätiedot

Hakemusten käsittely aloitetaan välittömästi, joten haethan tehtävää pikimmiten!

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste