(Poistunut julkaisusta)

Palvelukoordinaattori
Doctagon Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

Doctagonin menestyksekäs kasvu osana Pihlajalinnaa jatkuu ja haemme palvelutiimiin kokoaikaiseen työsuhteeseen PALVELUKOORDINAATTORIA vastaamaan lääkäripalveluiden organisointiin liittyvistä tehtävistä. 

Palvelukoordinaattorina olet erittäin tärkeä osa palvelutiimiämme, joka vastaa lääkäripalveluiden tuottamisesta asiakkaillemme. Olennaisin osa työtäsi on organisoida lääkäreiden työvuoroja, palvella asiakasyksiköiden henkilökuntaa ja koordinoida palvelua sisäisten tiimien jäsenten kanssa.

Tehtävässä menestyt, mikäli sinulla on erinomaiset suulliset ja kirjalliset kommunikointitaidot ja pärjäät vaativissakin neuvottelutilanteissa niin puhelimessa kuin kasvotusten. Olet asenteeltasi palveluhenkinen mahdollistaja ja kannat vastuusi tiukoissakin tilanteissa. Olet valmis tekemään työtä sen eteen, että  palvelukokonaisuus toimii joka päivä tehokkaasti ja optimoidusti.

Osaat priorisoida työtehtäviä ja nautit nopeatempoisesta työympäristöstä, jossa muutokset tuovat aina mukanaan myös uusia mahdollisuuksia. Palvelukoordinaattorina sinulla tulee olemaan monta rautaa tulessa ja menestyminen edellyttää kykyä pitää langat käsissä ja paineensietokykyä kiireen keskellä. Puhelin tulee olemaan yksi tärkeimmistä työvälineistä, joten tärkeää on, että et koe soittelutyötä ongelmaksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden nuorekkaassa ja energisessä työyhteisössä. Pääset mukaan tuottamaan laadukasta ja innovatiivista palvelua sote-murroksen keskiössä. Vahva tiimihenki, yhteistyö, vastuu ja vapaus korostuvat jokaisessa työtehtävässä. Matkassamme pääset kehittymään ja oppimaan uutta!

Aiempi kokemus asiakaspalvelu- ja resursointitehtävistä katsotaan eduksi. Kaupallinen korkeakoulututkinto ja sujuva ruotsin kielen taito katsotaan myös eduksi. Työaika on pääsääntöisesti normaali toimistotyöaika, jonka lisäksi työhön sisältyy suunnitelmallista varallaoloa.

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteeseen jonna.asikainen@doctagon.fi. Otsikoi hakemuksesi "palvelukoordinaattori". Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kysythän meiltä tarvittaessa lisää! Tiedusteluihin vastaa palvelujohtaja Mikaela Sallisalmi. Mikaelan tavoitat 17.10.2018 klo 14-15 numerosta 044 736 3648.