(Poistunut julkaisusta)

Palvelukoordinaattori
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018

Haemme nyt kiinteistötekniikan yksikköömme Helsinkiin

PALVELUKOORDINAATTORIA

määräaikaiseen työsuhteeseen 17.5.2019 saakka. Määräaikaisuuden perusteena on opintovapaan sijaisuus.

Työpäivääsi kuuluu monipuolisia toimistotehtäviä kuten ostolaskujen tiliöintiä, laskutettavien töiden seurantaa sekä valmistelua laskutukseen, raportointia, tietojen päivitystä ja palkanmaksutietojen esikäsittelyä.

Sinulla on takataskussa mielellään kaupallisen alan koulutus ja kokemusta muutaman vuoden ajalta vastaavista tehtävistä. Tyyppinä olet huolellinen, tarkka ja nopea tietokoneen käyttäjä, joka kykenee touhuamaan iloisella asenteella useaa tehtävää samaan aikaan. Hallitset MS Office ohjelmien käytön erinomaisesti, ja mahdollisesti myös IFS ja OpusCapita Invoice ovat sinulle entuudestaan tuttuja.

Jos et ole ryppyotsainen, vaan positiivinen, avoin ja oma-aloitteinen, sovellut hienosti joukkoomme. Jos hektisyyskään ei sinua heilauta vaan osaat priorisoida ja mukaudut helposti muuttuviinkin tilanteisiin, saatat olla juuri se tiimimme tuleva vahvistus.

Suomen kielen taitaminen niin kirjallisesti kuin suullisesti on tehtävässä välttämätön. Englannin tai ruotsin kielen taidot ovat plussaa.

Tarjoamme sinulle vastuullisen työtehtävän loistavassa ja huumorintajuisessa porukassa.

Kiinnostuitko? Täytä mahdollisimman pian hakemuksesi, kuitenkin viimeistään 28.9, alla olevan linkin kautta. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä! Jos kaipailet vielä lisätietoja, voit soitella Lotta Hildénille p. 050 385 8467 arkisin klo 8-16. Saat lisätietoja myös sähköpostitse osoittesta lotta.hilden@lassila-tikanoja.fi