(Poistunut julkaisusta)

Palvelukoordinaattori
Rakennustieto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018

Tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittyä rakennusalan ohjelmistojen ja tietopalveluiden monipuoliseksi osaajaksi. Työsi tapahtuu pääosin asiakasrajapinnassa, jossa vastaat asiakkuuksien erinomaisesta hoitamisesta.

Tehtäväsi kattaa Rakennustiedon suurien asiakkaiden tarpeiden hoitamisen ja asiakastyytyväisyyden varmistamisen.

Olet oma-aloitteinen käytännön läheinen aikaansaaja, sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja nautit asiakkaiden kouluttamisesta, sekä asiakassuhteiden kehittämisestä tiiviissä henkilökohtaisessa kontaktissa.

Tapaat asiakkaita henkilökohtaisesti asiakkuudenhoitosuunnitelman mukaisesti. Tehtäväsi on varmistaa, että asiakkaalla on ajantasainen tieto Rakennustiedon kaikista sisällöistä ja palveluista. Nautit esiintymisestä asiantuntijana ja luot helposti verkostot organisaatioiden sisällä. Vastaat käyttäjien koulutuksesta ja asiakastuen sujuvuudesta. Huolehdit myös taloudellisten tavoitteiden täyttymisestä. Tiedät vastuullasi olevista asiakkuuksista tarkkaan, missä mennään ja mitä tapahtuu seuraavaksi. Olet tottunut hyödyntämään työssäsi moderneja myynnin työkaluja ja sosiaalista mediaa. 

Työ edellyttää jatkuvaa matkustamista kotimaassa, sekä joustavia työaikoja.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää kiinnostusta ja kykyä oppia ja ymmärtää Rakennustiedon tarjoamat keskeiset sisällöt ja palvelut.

 

Edellytämme hakemaltamme henkilöltä

  • aitoa asiakaspalveluhenkisyyttä ja ulospäin suuntautuneisuutta
  • paloa tuotetuntemuksen hankkimiseen ja sen ylläpitoon
  • hyvät vuorovaikutus-, neuvottelu- ja esiintymistaidot
  • erinomaista kykyä työskennellä sekä tiimissä että itsenäisesti
  • vahvaa ongelmanratkaisukykyä ja joustavuutta
  • sujuvaa suomen ja englanninkielen suullista ja kirjallista osaamista
  • soveltuvaa koulutusta (esim. myynnin tai digitaalisen liiketoiminnan tradenomi, KTM, insinööri AMK) ja työkokemusta  vastaavista tehtävistä
  • IT-alan tai rakennusalan tuntemusta tai kokemusta SaaS-myynnistä
  • jatkuvaa matkustusvalmiutta

 

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen tehtävän rakennusalan ammattilaisten parissa. Toimialan näköalapaikalla sinulla on mahdollisuus tehdä vaikuttavaa työtä rakennusalan digitaalisen kehittymisen kärjessä ja olla mukana vaikuttamassa rakentamisen laadun kehittymiseen Suomessa.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 23.9.2018 mennessä rekry@rakennustieto.fi Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.