(Poistunut julkaisusta)

Palvelukoordinaattori
Doctagon Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2018

Doctagonin menestyksekäs kasvu jatkuu ja haemme kokoaikaiseen työsuhteeseen PALVELUKOORDINAATTORIA vastaamaan vastuulääkäripalvelun ja 24/7 takapäivystyksen resurssihallinnan kokonaisuudesta. 

Palvelukoordinaattorina olet tärkeä osa Doctagonin julkisen liiketoiminnan palvelutiimiä, joka vastaa vastuulääkäri- ja takapäivystyspalveluiden tuottamisesta kunta-asiakkaillemme. Olennaisin osa päivittäistä työtäsi on organisoida vastuulääkäreiden ja takapäivystäjien yksikkökohtaiset työt, sijaistukset ja loma-ajat. Olet avainroolissa varmistamassa, että koko Doctagonin julkisen liiketoiminnan palvelutuotanto sujuu mutkattomasti ja yksiköitä palvellen. Rajapintoina työssäsi ovat kunta-asiakkaidemme vastuulääkäriyksiköt, omat lääkärimme ja Doctagonin palvelu- sekä rekrytointitiimi. 

Tehtävässä menestyt, mikäli pystyt toimimaan vastuullisesti, huolellisesti ja organisoidusti. Olet verbaalisesti lahjakas ja kommunikoit luontevasti ammattilaisten kanssa. Olet asenteeltasi palveluhenkinen mahdollistaja ja kannat vastuusi tiukoissakin tilanteissa. Olet valmis tekemään työtä sen eteen, että resurssoinnin kokonaisuus toimii joka päivä tehokkaasti ja optimoidusti. Osaat priorisoida työtehtäviä ja nautit nopeatempoisesta työympäristöstä, jossa muutokset tuovat aina mukanaan myös uusia mahdollisuuksia.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden nuorekkaassa ja energisessä työyhteisössä. Pääset mukaan tuottamaan laadukasta ja innovatiivista palvelua sote-murroksen keskiössä. Doctagonissa vahva tiimihenki, yhteistyö, vastuu ja vapaus korostuvat jokaisessa työtehtävässä. Doctagonin matkassa pääset kehittymään ja oppimaan uutta!

Aiempi kokemus päivystys- ja/tai resurssointitehtävistä katsotaan eduksi. Kaupallinen korkeakoulututkinto ja sujuva ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Työaika on pääsääntöisesti normaali toimistotyöaika, jonka lisäksi työhön sisältyy suunnitelmallista varallaoloa.

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteeseen jonna.asikainen@doctagon.fi. Otsikoi hakemuksesi "palvelukoordinaattori". Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kysythän meiltä tarvittaessa lisää! Tiedusteluihin vastaa operatiivinen päällikkö Mikaela Sallisalmi. Mikaelan tavoitat maanantaina 9.4. klo 10-11 ja tiistaina 10.4 klo 13-14 numerosta 044 736 3648.