(Poistunut julkaisusta)

Palvelukoordinaattori, Staffpoint, Fuengirola
Staffpoint S.L.U.

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2018
Etsimme palvelukoordinaattoria Espanjan toimipisteen palvelukeskukseen.

Teemme Fuengirolan toimipisteestä käsin töitä suomalaisten asiakkaiden ja työntekijöiden parissa. Työssäsi vastaat mm. asiakassuhteiden ja asiakkaiden toimeksiantojen hoitamisesta kohdistamalla tarjolla olevan työn ja työntekijän taidot. Työsi on pääsääntöisesti puhelimitse tapahtuvaa asiakas- ja työntekijäyhteydenpitoa sekä asiakkaidemme avoimien työvuorojen täyttämistä usealta eri toimialalta.

Toivomme, että hektinen työympäristö sekä työtahti ovat sinulle tuttuja ja pystyt pitämään useamman langan käsissäsi samanaikaisesti. Olet omatoiminen, kommunikoit luontevasti eri viestintäkanavissa pitäen tiimikaverisi ajan tasalla ja reagoit nopeasti mahdollisiin muutostilanteisiin. Puhelin on tärkein työkalusi, asiakaspalvelu luonnistuu sinulta sujuvasti sekä omaat vahvat perustason ATK-taidot. Aikaisempi kokemus Contact Center työskentelystä, kaupan, toimistotoimialan tai horecan puolelta on sinulle eduksi.

Työ on vuorotyötä 39h/vko. Palvelukeskuksessa työskentelemme arkisin 5.30 - 19.00 välillä sekä päivystämme kukin vuorollamme viikonloppuisin la 6-17 ja su 9-17 välillä. Avoimet paikat tullaan täyttämään loppukesän aikana.

Edellytämme sinulta:
Asiakaspalveluhenkisyyttä ja sopeutumiskykyä
Energistä ja tuloshakuista asiakaspalvelu-otetta
Paineensietokykyä ja omatoimisuutta
Vahvoja perustason ATK-taitoja

Tarjoamme sinulle:
Vastuullisen ja monipuolisen työn
Valtakunnalliset ja hyvät asiakkuudet
Loistavat työkaverit ja osaavan tiimin tuen
Espanjan TES:n mukaisen palkan ja bonusmallin

Kiinnostuitko?
Hae alla olevan linkin kautta. Lisätiedot 30.6. mennessä sähköpostitse tiiminvetäjä Elias Juusolalta (kauppa ja muut toimialat) elias.juusola@staffpoint.fi tai Henna Sieviseltä (horeca) henna.sievinen@staffpoint.fi .