Palvelukoordinaattori, SRV
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020
SRV tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden työskennellä Kalasataman kaupunkikeskuksen asiakaspalvelupisteissä.
KUVAUS
Haemme asiakkaallemme SRV:lle Kalasatamaan kolmea osa-aikaista Palvelukoordinaattoria.
SRV rakentaa Kalasatamaan REDI kauppakeskuksen päälle kahdeksan tornitaloa yli 2000 asukkaalle. Ensimmäinen asuintorni Majakka valmistui syksyllä 2019. Majakan asukkaille tarjotaan Suomessa ainutlaatuinen asumisen palvelukonsepti, joka muodostuu monipuolisista yhteistiloista, talotiimin ja kauppakeskuksen palveluista sekä digitaalisista palveluista. Palvelukonseptin keskiössä on korkeatasoinen asumisen aulapalvelu.
SRV Living Room toimii SRV:n liiketoiminnan, asuntomyynnin ja Kalasataman tornien esittelytilana kaupunkilaisille, asiakkaillemme ja sidosryhmillemme. Tilassa esitellään SRV:n rakentamia kohteita monipuolisesti sekä SRV:tä kaupunkikeskusten kehittäjänä. Tilan on tarkoitus olla matalan kynnyksen olohuone sekä kohtauspaikka. SRV Living Roomissa vastaanotat asiakkaita ja osallistut tilaisuuksien järjestelyihin.
TYÖNKUVA
Palvelukoordinaattorin tehtävässä toimit sekä Majakan aulapalvelussa kaiken keskipisteessä, talon asukkaita ja osakkaita palvellen, että SRV Living Roomissa, esittelet hankkeita, osallistut tilaisuuksien järjestelyihin ja avustat niin sisäisiä kuin ulkoisiakin asiakkaita.

Työtehtäviäsi ovat


* Asukasneuvonta ja vastaanottopalvelut
* Asiakaspalvelu
* Tiedottaminen tiloihin ja palveluihin liittyen
* Talon digitaalisen palvelukanavan sisällön ylläpito


Teet tiivistä yhteistyötä SRV:n asuntomyynnin, markkinoinnin, Majakan talotiimin sekä REDIn yhteistyöyritysten kanssa. Tehtävä sisältää myös ilta- ja viikonlopputöitä molemmissa asiakaspalvelupisteissämme. Työ sopii hyvin esimerkiksi opintojen ohelle.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Edellytämme hakijalta kokemusta laadukkaan asiakaspalvelun toteuttamisesta. Kokemus hotellivastaanoton, concierge- tai vastaavista tehtävistä katsotaan eduksesi. Hallitset tavanomaisten digitaalisten työkalujen ja palvelujen käytön. Edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito on eduksesi.

Henkilönä olet


* Asiakaspalveluhenkinen
* Positiivinen ja ulospäinsuuntautunut
* Proaktiivinen ja kehittymishaluinen
* Sinulla on hyvä organisointi- ja paineensietokyky


Tarjoamme sinulle Suomessa ainutlaatuisen tehtävän, jossa pääset osaksi uudenlaista palvelukonseptia. Meillä on hyvä ja rento työilmapiiri, jossa tavoitteet saavutetaan yhdessä. Meillä osaamistasi arvostetaan. Kanssamme sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kasvaa huippuosaajien ympäröimänä.

Muuta tietoa


* Aloitus: mahdollisimman pian
* Kesto: vuoden 2020 loppuun, jatko mahdollinen
* Sijainti: Kalasatama, Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä SRV:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

MUUTA TIETOA
Voit lukea lisää SRV:stä täältä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1340588
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu/palvelu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki