(Poistunut julkaisusta)

Palvelukoordinaattori, SRV
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2019
SRV tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden olla toteuttamassa uudenlaista torniasumisen aulapalvelukonseptia, jossa yhdistyy hotellimaiset concierge- ja kiinteistöpalvelut.
KUVAUS
Haemme asiakkaallemme SRV:lle Kalasataman asuintorneille kolmea osa-aikaista Palvelukoordinaattoria.

SRV rakentaa Kalasatamaan REDI kauppakeskuksen päälle kahdeksan tornitaloa yli 2000 asukkaalle. Ensimmäinen asuintorni Asunto Oy Helsingin REDIn Majakka valmistuu syksyllä 2019. Majakan asukkaille tarjotaan Suomessa ainutlaatuinen asumisen palvelukonsepti, joka muodostuu monipuolisista yhteistiloista, talotiimin ja kauppakeskuksen palveluista sekä digitaalisista palveluista. Palvelukonseptin keskiössä on korkeatasoinen asumisen aulapalvelu.
TYÖNKUVA
Palvelukoordinaattorin tehtävässä toimit Majakan aulapalvelussa kaiken keskipisteessä, talon asukkaita ja osakkaita palvellen.

Työtehtäviäsi ovat


* Asukasneuvonta ja vastaanottopalvelut
* Tiedottaminen tiloihin ja palveluihin liittyen
* Avainhallinnan tehtävät
* Talon digitaalisen palvelukanavan sisällön ylläpito


Olet osana Majakan aulatiimiä ja teet tiivistä yhteistyötä Majakan talotiimin sekä REDIn yhteistyöyritysten kanssa. Tehtävässäsi raportoit Majakkaan nimetylle palvelujohtajalle. Tehtävä sisältää myös ilta- ja viikonlopputöitä. Työ sopii hyvin esimerkiksi opintojen ohelle.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Edellytämme hakijalta kokemusta laadukkaan henkilökohtaisen asiakaspalvelun toteuttamisesta. Kokemus hotellivastaanoton, concierge- tai vastaavista tehtävistä katsotaan eduksesi.
Hallitset tavanomaisten digitaalisten työkalujen ja palvelujen käytön. Edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito on eduksesi.

Henkilönä olet


* Asiakaspalveluhenkinen
* Positiivinen ja ulospäinsuuntautunut
* Proaktiivinen ja kehittymishaluinen
* Sinulla on hyvä organisointi- ja paineensietokyky
*
Tarjoamme sinulle Suomessa ainutlaatuisen tehtävän, jossa pääset osaksi uudenlaista palvelukonseptia. Meillä on hyvä ja rento työilmapiiri, jossa tavoitteet saavutetaan yhdessä. Meillä osaamistasi arvostetaan. Kanssamme sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kasvaa huippuosaajien ympäröimänä.


Muuta tietoa


* Aloitus: lokakuun alussa
* Kesto: 12kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: Kalasatama, Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä SRV:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Voit lukea lisää SRV:stä täältä.