Palvelukoordinaattori, Siemens
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2019
Löytyykö sinulta liiketoiminnan ymmärrystä ja halua kehittyä asiakaspalvelun ammattilaiseksi. Suhtaudutko intohimoisesti laskutukseen ja ymmärrät sen merkityksen liike-elämässä. Mikäli vastasit kyllä, niin saatat olla etsimämme henkilö asiakasyrityksemme Siemensin palvelukoordinaattorin tehtävään. Tarkemman tehtävänkuvauksen löydät alta.
KUVAUS
Työtehtävässä pääasiallisena fokuksena on palvelupuolen laskutus. Tämän lisäksi tehtävä sisältää asiakastietojen ylläpitoa sekä ulkoista sidosryhmätyötä asiakkaiden suuntaan. Tässä tehtävässä tulisit työllistymään osaksi kuuden hengen sisäisen tuen tiimiä. Emme etsi tehtävään valmista henkilöä, vaan tarjoamme todella kattavan perehdytyksen. Pääasiallisena työvälineenä tehtävässä toimii SAP.

Tarjoamme


* Todella kattavan perehdytyksen esimiehen toimesta sekä osaavan tiimin tuen
* Mahdollisuuden saada haasteellisempia tehtäviä taitojen karttuessa


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Laskutus
* Asiakastietojen ylläpito
* Yritysasiakaspalvelu

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimämme henkilö on itseohjautuva ja asiakaslähtöinen työntekijä. Hänellä voi olla kaupallinen koulutustausta, mutta tärkeintä on ymmärrys liiketoiminnasta.

Etsimämme henkilö on:


* Paineensietokykyinen
* Rohkea
* Oma-aloitteinen


Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen SAP:n käytöstä.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12 kk, mahdollisuus jatkoon
* Sijainti: Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Siemensin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Siemens toimittaa innovatiivisia teknologiaratkaisuja ja niihin liittyviä palveluita. Siemens Osakeyhtiö toimii Suomen lisäksi Virossa, Latviassa ja Liettuassa paikallisten aluetoimistojen kautta. Yhtiön liikevaihto oli tilikautena 2018 noin 215 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä noin 535.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1324975
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu/palvelu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo