Palvelukoordinaattori, Siemens Osakeyhtiö
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2021
"Me Siemensillä rakennamme intohimoisesti parempaa tulevaisuutta meille kaikille. Siemens toimittaa tuotteita, ratkaisuja ja palveluita sähköistykseen, automaatioon ja digitalisaatioon. Yhtiön teknologiaratkaisut edistävät älykästä energiajärjestelmää, tehokasta liikennettä sekä kilpailukykyistä teollisuutta. Siemensin kansainväliset huippuinnovaatiot ja paikallinen osaaminen rakentavat asiakkaiden, teollisuuden ja yhteiskunnan menestystä Suomessa. Olemme aktiivinen osa yhteiskunnan kehitystä ja samalla osa meidän jokaisen elämää. Smart Infrastructure yhdistää energiajärjestelmät, kiinteistöt ja teollisuuden älykkääksi kokonaisuudeksi, joka lisää merkittävästi tehokkuutta, ympäristöystävällisyyttä ja elämänlaatua."
KUVAUS
Etsimme Siemensille henkilöä palveluliiketoimintaan liittyvien prosessien pariin sisäisen tuen tiimiin. Tehtäviisi kuuluu uusien työkeikkojen avaaminen ja koordinointi SAP:ssa, tilausten seuranta, laskutus sekä mahdollisten reklamaatioiden käsittely. Tämän lisäksi tehtävä sisältää asiakastietojen ylläpitoa ja asiakaspalvelua.

Tarjoamme


* Kattavan perehdytyksen ja tiimin tuen
* Mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa tehtävässä
* Mielenkiintoisen ja vaihtelevan työnkuvan


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Soveltuvan koulutustaustan lisäksi odotamme, että sinulla olisi aikaisempaa työkokemusta vastaavista toimistotehtävistä. Erityisesti kokemus tilausten käsittelystä ja SAP:n parissa työskentelystä antavat sinulle valmiudet suoriutua tehtävästä. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielentaitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Sinulla on itsenäinen työskentelyote, asiakaspalveluhenkinen asenne sekä rohkeutta tarttua tehtäviin.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12 kk, mahdollisuus jatkoon
* Sijainti: Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Siemensin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Siemens toimittaa innovatiivisia teknologiaratkaisuja ja niihin liittyviä palveluita. Siemens Osakeyhtiö toimii Suomen lisäksi Virossa, Latviassa ja Liettuassa paikallisten aluetoimistojen kautta. Yhtiön liikevaihto oli tilikautena 2020 noin 200 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä noin 460.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1512129
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo